Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: win 7 kaldýrýp xp yapma yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart win 7 kaldýrýp xp yapma yardým

merhaba toshiba L655-15K modeli var elimde win 7 hom basic yüklü
    lakin ben bu programý kullanmak istemiyorum xp yüklemek istiyorum bana bu konuda tam anlamýyla bilgili bir arkadaþýn yardýmýna ihtiyacým var
    örneðin bazý forumlarda ''win 7 kurarken disk bölmeye gelince xp cd takýn'' yada
    önce vista yükleyin ardýndan xp '' gibi aklýma yatmayan þekillerde var forumun yorumlarýna bakýyorum ben denedim oldu diyende yok cevaplarýnýzý ve yardýmýnýzý bekliyorum selam ve selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

En Üst sürümdesiniz xp e dönme sansýnýz bana göre zor gibi geliyor.Ben win 7 den xp ye dönen hiç rastlamadým
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým win 7'den xp 'ye direk geçebilirsin. elinde bootlu win xp cd'sini sürücüye yerleþtirip bilgisayarý yeniden baþlatman gerekir.bilgisayar açýlýþta ön yükleme için bir tuþa basýnýz iletisini gördüðün zaman bir tuþa basman gerekir.eðer bu ileti çýkmýyorsa bios ayarlarýna girip first boot device olan kýsmý cd rom olarak ayarlaman gerekli.daha sonra f8 tuþtyla anlaþmayý kabul etmelisin.
    diðer pencerede yerel disc C ve yerel disc D olarak görünür.sen burada yerel disc C nin üzerinde D tuþuna bas,sonrada L tuþuna bas.þimdi yerel disc olan kýsým bölümlenmemiþ alan olarak görünür.bölümlenmemiþ alan üzerine gelip C tuþuna basýp enter bas.þimdi yerel disc yeni ham olarak görünür.bunun üzerinde tekrar enter bas.xp yi buraya kursun.
    dosyalarý ntfs olarak olarak biçimlendiri seç.biçimlendirme yapmaya baþlayacak,bitince dosyalarý kopyalamaya baþlayacak,bitirince bilgisayar otomatik olarak kendini kapatýp açacak sen hiçbir tuþa dokunma o kendisi kuruluma geçecek.kurulum bitince lisans anahtarýn varsa girersin.yoksa bunlarý çözmenin baþka yollarý var.googleden orjinal yapma ile ilgili yazýlar var.kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý orun0774 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým win 7'den xp 'ye direk geçebilirsin. elinde bootlu win xp cd'sini sürücüye yerleþtirip bilgisayarý yeniden baþlatman gerekir.bilgisayar açýlýþta ön yükleme için bir tuþa basýnýz iletisini gördüðün zaman bir tuþa basman gerekir.eðer bu ileti çýkmýyorsa bios ayarlarýna girip first boot device olan kýsmý cd rom olarak ayarlaman gerekli.daha sonra f8 tuþtyla anlaþmayý kabul etmelisin.
    diðer pencerede yerel disc C ve yerel disc D olarak görünür.sen burada yerel disc C nin üzerinde D tuþuna bas,sonrada L tuþuna bas.þimdi yerel disc olan kýsým bölümlenmemiþ alan olarak görünür.bölümlenmemiþ alan üzerine gelip C tuþuna basýp enter bas.þimdi yerel disc yeni ham olarak görünür.bunun üzerinde tekrar enter bas.xp yi buraya kursun.
    dosyalarý ntfs olarak olarak biçimlendiri seç.biçimlendirme yapmaya baþlayacak,bitince dosyalarý kopyalamaya baþlayacak,bitirince bilgisayar otomatik olarak kendini kapatýp açacak sen hiçbir tuþa dokunma o kendisi kuruluma geçecek.kurulum bitince lisans anahtarýn varsa girersin.yoksa bunlarý çözmenin baþka yollarý var.googleden orjinal yapma ile ilgili yazýlar var.kolay gelsin
    kardeþim cevabýn icin teþekkür ederim lakin format adýmlarýný biliyorum ancak boot lu cd disk bölümlemeye gelince hata veriyor virüs uyarýsý ve hdd düzgün biçimlendirilmemiþ olabilir uyarýsý veriyor bir nevi alt sürüme geçiþi engelliyor sorun bu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende böyle bir sorun çýkmadýðý için bilemeyeceðim.Ama sana bir dvd önereceðim yalnýz bu dvd 24 part halinde.ben win 7 den xp ye dönerken bu dvd yi kullandým.hiçbir sorun çýkmadý.ama sendede çýkmaz diyemiyorum.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

üstad mesaj þu
    BÝR SORUN ALGILANDI PC ZARAR GÖRMEMESÝ ÝÇÝN KAPATILDI
    BU ÝKAZI ÝLK GÖRÜYORSAN YENÝDEN BAÞLAT
    PC DE VÝRÜS KONTROL YAPIN (TEMÝZ )
    YENÝ YÜKLENEN SABÝT DÝSKLERÝ VEYA SABÝT DÝSK DENETLEYÝCÝLERÝ KALDIRIN !!!!!??
    SABÝT DÝSKÝNÝZÝN DÜZGÜN YAPILANDIRILMIÞ VE SONLANDIRILMIÞ OLDUÐUNU DENETLEYÝN!!??
    CHKDSK/F KOMUTUNU ÇALIÞTIRARAK SABÝT DÝSK TE BOZULMA OLUP OLMADIÐINI DENETLEYÝN VE PC YÝ YENÝDEN BAÞLATIN (denendi hata vermiyor) daa 10 günluk cillop gibi lap topda sence ne problem olabilir yada sabit disk problemi neden kaynaklanýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam eðer kullandýðýn iþlemci 64 bit ise atmak istediðin xp de 64 bit olmasý gerekir.bence sorun bundan çýkýyor olabilir.benim baþýma gelmiþtiböyle bir olay.seninkine benzer bir durumla karþýlaþmýþtým.arkadaþýn pc iþlemcisi 64bit olduðundan bir türlü format atamamýþtýk.ama internetten araþtýrdýk ve 64bit iþlemcili xp bulduk.onunla format atabildik, ama xp ingilizceydi.tr si yoktu.bizde tekrar win 7 ye geri döndük.tahminimce sorun burdan kaynaklanýyo olabilir.iþletim sisteminizin iþlemcisi kaç bit?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

32 ayný cd ile bir baska lap top a attým sorun yoktu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým iþlemciniz 32 bit .ben size bu dvd yi kullanmanýzý tavsiye ediyorum.ama 24 part olduðundan indirmek biraz zor oldu tabiki.ama çok güzel herþeyi kendisi kuruyor.ekran kartý bütün driverlarý kendisi katýlýmsýz kurulum ben bunu kullanýyorum.tabiki seçim size kalmýþ.bu dvd'yle sorun ortadan kalkýcakmý onu bilemem tabiki.ben win 7 ultimate kullanýyodum.bu dvd'yle sorunsuz xp'ye geçtim.kolay gelsin.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým hard diskinizi baþka bir çalýþan bilgisayara takýp orada iþletim sistemi yüklü olan partý ntfs formatýnda biçimlendir.sonra kendi laptopuna takýp formatý bu þekil atmayý dene

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri