Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: win 7 kaldýrýp xp yapma yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aydogan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    üstad mesaj þu
    BÝR SORUN ALGILANDI PC ZARAR GÖRMEMESÝ ÝÇÝN KAPATILDI
    BU ÝKAZI ÝLK GÖRÜYORSAN YENÝDEN BAÞLAT
    PC DE VÝRÜS KONTROL YAPIN (TEMÝZ )
    YENÝ YÜKLENEN SABÝT DÝSKLERÝ VEYA SABÝT DÝSK DENETLEYÝCÝLERÝ KALDIRIN !!!!!??
    SABÝT DÝSKÝNÝZÝN DÜZGÜN YAPILANDIRILMIÞ VE SONLANDIRILMIÞ OLDUÐUNU DENETLEYÝN!!??
    CHKDSK/F KOMUTUNU ÇALIÞTIRARAK SABÝT DÝSK TE BOZULMA OLUP OLMADIÐINI DENETLEYÝN VE PC YÝ YENÝDEN BAÞLATIN (denendi hata vermiyor) daa 10 günluk cillop gibi lap topda sence ne problem olabilir yada sabit disk problemi neden kaynaklanýr
    Bu yazý mavi ekranla berabermi geliyor.???

Benþmde pc de geliyodu o ram arýzasý çýkmýþtý.

Arýzalý ram'i çýkarýnca sorun çözülmüþtü.

Not: Serkan abi haklý win 7 den xp ye geçen bende görmedim.

Mesela ben alýþmam bir iki hafta sürdü ama tamamiyle alýþtým win 7 ye tavsiye ederim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    En Üst sürümdesiniz xp e dönme sansýnýz bana göre zor gibi geliyor.Ben win 7 den xp ye dönen hiç rastlamadým
    win 7 gerçekten çok güzel :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

win 7 ve vistadan xp ye dönme artýk çok kolay. Win 7 ve vista deðiþik bir dosya sistemi kullanýyor. Xp ise NTFS kullanýyor. Vistabootpro isimli bir program var. Bu program dosya sistemini tekrar NTFS ye çeviriyor. Dosya sistemi NTFS olduktan sonra bootlu xp cdsini tak ve bir tuþa bas. Hepsi bu kadar.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu FYAVUZ1 tarafýndan (30-09-2010 Saat 12:46 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar, bende bir diski 2 ye böldüm.bir bölümünde win 7 kurdum,diðer bölümüne Xp kurdum.Bilgisayar baþlattýðýmde ayni disk olduðu için XP sistemi açýlýyor.Þimdi açýlýþda hangi sistem diye tercih edilerek açmam için ne yapmalýyým.Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2

Alýntý FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    win 7 ve vistadan xp ye dönme artýk çok kolay. Win 7 ve vista deðiþik bir dosya sistemi kullanýyor. Xp ise NTFS kullanýyor. Vistabootpro isimli bir program var. Bu program dosya sistemini tekrar NTFS ye çeviriyor. Dosya sistemi NTFS olduktan sonra bootlu xp cdsini tak ve bir tuþa bas. Hepsi bu kadar.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým verdiðin link i kullandým programý kurdum win 7 yi iþaretledim kaldýrdý
    pc yi tekrar çalýþtýrdým dil ayarý vs istedi hemen satalý hazý xp cd taktým bios ayarlarýndan AHCI deðiþtirdim ve kuruldu teþekkür ederim
    üstad lar win 7 iyi diyorsunuz haklýsýnýz lakin kulandýðým ve kullanmak istediðim tüm programlarýn tabanlarý xp
    ilgi ve alakanýza teþekkür ederim selam ve selamete kalýn:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta illaha xp kurman gerekmezdiki win 7 nin sanal xp modu vardý onu kursaydýn hiç uðraþmazdýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

win 7 64 bit kulanýyorum þimdiye kadar kurulmayacak bir programa denk gelmedim , yeterki programý yönetici olarak týklayýp kurun, herkese tavsiye ederim , xp artýk yanýndan bile geçmem demode oldu artýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta illaha xp kurman gerekmezdiki win 7 nin sanal xp modu vardý onu kursaydýn hiç uðraþmazdýn.
    üstad iþ bitti þimdi haber veriyosunuz dimii kafamda saç kalmadý
    fakat zahmet olmazsa hakkýnda bilgi verirsen beni hem bilgilendirmiþ hemde sevindirmiþ olursun
    selam ve selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    win 7 64 bit kulanýyorum þimdiye kadar kurulmayacak bir programa denk gelmedim , yeterki programý yönetici olarak týklayýp kurun, herkese tavsiye ederim , xp artýk yanýndan bile geçmem demode oldu artýk
    eyvallah kardeþim ben henüz 32 bit ve naçizane acemi kullanýcýyým bu konuya cevap yazman bile benim için onurdur selam ve selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aydogan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    üstad iþ bitti þimdi haber veriyosunuz dimii kafamda saç kalmadý
    fakat zahmet olmazsa hakkýnda bilgi verirsen beni hem bilgilendirmiþ hemde sevindirmiþ olursun
    selam ve selametle
    Usta sen xp de çalýþan program kuracam demedin ki yoksa söylerdik neden söylemeyelim.

Ýlk önce virtural pc sonrada sanal xp modu kuracaktýn.

Microsoftun sitesinden ücretsiz indirebilirdin.

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bizim daha önce mobilya dükkanýmýz vardý.

Müþteri hesaplarýný tutmak için Ekosoft ticari set diye program vardý.

Nese WÝNDOWS 7 yi kurdum progrmýda kurdum satýcýyý aradým kullaným yetkisi için.

Oda programdaki parametre numarasýný istedi bende verdim.

Onun bana vereceði þifre eksili deðer olarak çýktý mesela -123456 gibi.

Win 7 programýn veritabanýný bozmuþ. 50 tl ona bayýldýk program biçimlenmesi için.

Nese sonra dükkaný kapattýk bende WÝNDOWS 7 ye geri döndüm.

Ama WÝNDOWS 7 gibi iþletim sistemide yok hani.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (01-10-2010 Saat 20:09 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri