Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/22 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
211 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: ADSL Limitini aşan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir defasında ucu ucuna geldim.150 mb civarıyla kotayı doldurmadım.3 gb zamanında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hep aşıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende dün gelen faturayı yatırmata gittim normalde 28 inde gelirdi bayan parayı almadı daha hesapta gözükmüyormuş bu ay önce faturayı göndermişler para tahsili yapmaları 3 gün daha alır dedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en iyisi kota programı koyup.ayarlar kısmından şu kadar olunca beni uyar ayarı var.kendini garanti altına al derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim yiğenlerde hep 56 ytl-66 ytl ödüyor diyorum alın limitsiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben bazen aşıyorum 1gb başına 10 ytl geçiriyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Қ Ξ ¥ Ϊ ƒ£ Ϊ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya allah ıslah etsin dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz kotalı kullanımı sınırı avustralyada 80 gb dan başlıyor bulgaristan bile 4.5 mb ta 10 euro ödüyor
    Japonya 47 mbit 38$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 188 kat hızlı ve sadece 6$ pahallı

İsveç 24 mbit 35$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 96 kat hızlı ve sadece 3$ pahallı

Fransa 20 mbit 35$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 80 kat hızlı ve sadece 3$ pahallı

Honk Kong 10 mbit 16$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 40 kat hızlı ve 16$ ucuz

Bulgaristan 4.8 mbit 10$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 19,2 kat hızlı ve 22$ ucuz

Türkiye 2 mbit 146$ Telekomun en ucuz kotasız tarıfesınden tam 8 kat hızlı ve sadece denemeyecek kadar ,114$ pahallı

Türkiye 0,25 mbit 32$ KARŞILAŞTIRMA YAPILAMAZ,DAHA YAVAŞI YOK!!!

Özet,

Japonya'da yaşıyor olsanız suan kullandıgınız en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine sadece 6$ daha ekleyerek 188 kat daha hızlı internete sahip olabilirdiniz.

İsveç'de yaşıyor olsaydınız suan kullandıgnız en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine sadece 3$ daha odeyerek 96 kat daha hızlı internete sahip olabilirdiniz.

Karşılaştırmayı bahane bulup da uygun olmadıgını savunacaklar icin Bulgaristan ornegini verelim.Bulgaristan'da yasıyor olsa idiniz suan kullanmakta oldugnuz en ucuz kotasız internete odediginiz paranın uzerine 22$ alıp, 19,2 kat daha hızlı internet kullanabilirdiniz.
    bence bu kadar haksızlık etmemeliyiz bundan 2-3 sene öncesini düşünürsek ne kadar veriliyordu herşey yavaş yavaş düzelicek hem bir şey daha var bu milletimiz bilgisayarı sadece internete giren bir araç olarak gördüğü sürecede bu internetin parası 2 katına daha çıksınki bilgisayarın ne anlama geldiğini öğrensin herkez :45: bilgisayar alan tek laf interneti kaldırırmı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim adsl sınırlı ve benim üst üste 4 aydır limiti aşıyorum, üstelik download yapmadan. bende anlamadım nasıl oluyor ama. hayırlısı bakalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Herkezin Kullanması Gereken Güzel Bir ADSL Programıdır. Tüm Herşeyi Detaylı Görüyorsunuz. Güle Güle Kullanın...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba arkadaşlar deneyen varmı güvenli mi şifre falan veriyoruz nede olsa
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Sayfa 12/22 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 2 Kullanıcı var. (0 Uye ve 2 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri