Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/22 İlkİlk ... 345678910111213141516171819202122 SonSon
211 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: ADSL Limitini aşan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben her ay aşiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiye kadar birdefa oldu oda telekomun altyapı çalişması nedeniyle limiti(4gb) 1mb aşmişim çıktı aldım duvara astırdım )) bakıp bakıp gülüyom))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 gb cıktı adsl her ay 2 gb asar oldum eskiden 3 gb iken aşmıyordum sizlerdede durum böylemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç aşmadım malesef okadar indiriyorum ama ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 gb cıktı adsl her ay 2 gb asar oldum eskiden 3 gb iken aşmıyordum sizlerdede durum böylemi
    bende 4gb iken hiç aşmıyordum. şimdi 2gb hediye verdiler. 8 hatta 9 gba kadar çıktım.. bu işte bi iş var diyorum inanmıyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede limit aşımı var 2 aydır bi 53 ytl ödedim bi 51,5 ytl ödedim o kadar kullanmıyorumda acaba limitsize geçelim diyemi böyle bir şerfsizlik yapıyorlar anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkezin Kullanması Gereken Güzel Bir ADSL Programıdır. Tüm Herşeyi Detaylı Görüyorsunuz. Güle Güle Kullanın...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu program çalışyormu bilen varmı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm ..
    4gb lık kotalı adsl kullanıcısıyım.arada sıradada telekomun kota veri yerine girer kontrol ederim.çokta dikkat ederim.
    ocak ayının son günlerinde kotaya baktığımda 5 gb az gecmişti. ocak ayındada telekom 4gb+2gb hediye toplam 6gb lık kotam vardı.
    şubat ayında kota bilgilerine girdiğimde şaşkınlıkla 16 gb kullandığım gözükmekte idi.telokomu aradığımda hata gözükmekte ama yapabileceğimiz şu an bi şey yok ,faturanız büyük bir olasılıkla bu miktarda gelecek .siz ödeyeceksiniz .sonra değerlendirmesine bakarız dediler.
    faturamın gelmesini merakla beklemekteyim.bakalım nasıl olacak .sanırım zararlı çıkan yine kullanıcı olacak gibi gözükmekte. ama sonuna kadarda mücadele edeceğim. çünkü o kotayı ben kullanmadım.kablolu modemde kullanmaktayım.
    onun için hakkımızı arayalım diyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler arkadaşlar bi deneyelim

Sayfa 13/22 İlkİlk ... 345678910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri