Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 19/21 İlkİlk ... 9101112131415161718192021 SonSon
211 sonuçtan 181 ile 190 arası

Konu: ADSL Limitini aşan varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 aydır bende aşıyorum.1 gb kadar aşıyorum ama favlada download etmiyorum.Nasıl oluyor bende anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar son iki aydır bende aşıyorum,1gb4gb benim tarife,ama geçen ay 44ytl geldi,bu ay kotamı kontrol ettim dün itibarı ile 4,5 gb olmuş,inanılmaz!çünkü eskiden film ve mp3 indirmeme rağmen hiç kotayı aşmazdım.bişeyler dönüyor kesinlikle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de durum aynı limitsize geçin deniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben aştım sınırlı internete 60tl ödedim.çocuklar sağolsun netten metin2 oynamışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaklaşık 1seneyi aşkın smile adsl kullanıyorum filmde izliyorum maçta seyrediyorum ama önce kotamı kontrol edip oma göre kendimi ayarlıyorum bir maç ve filmde dahil yaklaşık 800mg vayt oluyor ve şimdiye kadarda hiç geçmedim 4 gb lı netim benden sölemesi önce kotanızı kontrol edin ona göere yapın yapacağınızı ben öyle yapıyorum bakıyorum 3.600mg olmuş bişeye bakmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kasım ayı 14 gb
    aralık ayı 13 gb
    ocak şimdilik 9 gb

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şunda cok fark var arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce dsn ayarlarını söyle yapmıştım 8 8 8 8 8 8 4 4 bunu yaptım kotayı cok aştım 1 ay 8 cıgabeyt 2 ay 6 cıgabeyt 1 haftadan beri kota aşmıyor eski yerien aldım dsn ayarlarını cok fark var dahada dsn ayarları ile oynamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 gb kotalı kullanıyorum sanal fatura olayına geçildiği için ttnet in verdiği mail adresine faturalar geliyordu ve benim otamatik ödeme talimatım var.
    maalesefki ttnet in mail hesabını kurmadım ve uzun zamandır yaşadığım rahatsızlık dolayısı ilede konunun takipcisi olamadım.
    Gecenlerde ne oldu ise faturaları merak edip araştırma gereği duydum ve aman allahım en düşük faturam 65 tl yani I am enayi olmuşuz.
    Sınırsız üyelik 49 tl iken biz her ay dünyanın parasını ödemişiz tek baktığım olay facebook ve birde oğlum seafigt denen oyunu oynar o kadar download falan sıfır.
    online oyun bu kadar çok kota yermi acaba.
    Günde en fazla 3-4 saat bağlı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende aşıyorum ne film izliyorum ne dowland anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendeiki aydır kotayı asıyor radon tv yi indirmistim fakat cok kullanmadım yınede kota yı astı ben o programı sildim tekrar deneyecegim bakalım.

Sayfa 19/21 İlkİlk ... 9101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri