Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/21 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
211 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ADSL Limitini aşan varmı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 aydır bende aşıyorum.3gb kotalı 4 aydır ya 4 yada 4,5 gb oluyor.Malesef
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç aşmadım malesef okadar indiriyorum ama ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal şartlar altında limiti aşamazsınız ama aşırı download yapmanız durumunda sınırı aşabilirsiniz limiti aşmanıza neden olan diğer faktörler ise şunlar bilgisayarınızda yeteri kadar güvenlik ve temizlik programı yoksa trojanlar ve spyware gibi fazla kendini hissettirmeyen solucanlar sizle birlikte büyük bir hızla kotanızı yer aynı zamanda eğer pcnizde internette dosya paylaşım programları devamlı aktif durumda ise ne yazık ki kotanız yine azalıyor demektir mesela lime wire kullanıyorsunuz proyu açtınız işiniz bitince çıkış yapın eger yapmazsanız bu programı kullanan diğer insanlarda sizin bilgisayarınızdan dosya alışverişi yapmaya çalışacak bu görünürde upload gibi gözükse de aslında limitinizi yiyormus bu konu ile ilgili zamanında çaplı bir araştırma yapmıstım kotanızın dolmaması dilegi ile saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telekomdan aldiginız sifreleri degiştirin super can diye bir programla telekom sifreniz ögrenenler sizin adınıza internete bağlanabiliyolar.bu konuya dikkat edin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende aşmıyorum çünkü sınırsız kullanıyorum ama daha önce sınırlı idi üst üste aynı faturayı ödeyemedim bende sınırsıza çevirdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selamlar...
    birde bazı tv tarzı programlar var indirip uydudan beleşe tv iz<liyorsunuz işte o adsl nin ve limitin canına okuyor
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar...
    birde bazı tv tarzı programlar var indirip uydudan beleşe tv iz<liyorsunuz işte o adsl nin ve limitin canına okuyor
    selametle..
    yok be ablacım ben ne tv izlerim nede büyük pro. indiririm anlamam zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ge&#231;en ay bende a&#231;mışım limiti 600 mb kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben okadar internette uğraşmama rağmen dowland ve upload yapmama rağmen aşmadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben aşıyorum bazen sabahlara kadar buradayım o yüzden ne varsa indiriyorum dünya radyolarındaki müzik listelerini indiriyorum o yüzden bazı aylar 4- 5 gb. buluyor ama sorun değil fatura fazla kabarmıyor prg. arşivimde bayağı kabarık ne yapalım merak işte saygılar...

Sayfa 2/21 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri