ben hep aşıyordum ama evde 2 bilgisayar açık ve uydudan paylaşım vardı şimdi sınırsız yaptım rahatım iyi böyle daha az ödüyorum en son 65 tl idi şimdi 2 aydır 49 tl birde kafam rahat fatura belli aşma sorunu yok yani
Teşekkur: 0
ben hep aşıyordum ama evde 2 bilgisayar açık ve uydudan paylaşım vardı şimdi sınırsız yaptım rahatım iyi böyle daha az ödüyorum en son 65 tl idi şimdi 2 aydır 49 tl birde kafam rahat fatura belli aşma sorunu yok yani
dsn ayarlarıda kotayı aşırıyor
evet aynen ortalama 50-55 gibi geliyordu. sınırsıza geçtim aylık 45.250 . istediğim yere giriyorum . kafam rahat..
bende kotayı hiç aşamıyorum nedense çünkü sınırsızzzz
valla 2 aydır yaklaşık bir 62 geçen ay 97 tl ödedim bu ay normal gibi çünkü pc format attım
ben alalı 20 gün kadar oldu 7gb olmuş sabahtanaşama kadar işteyim akşam gelince öle 1-2 saat takılıyorum download da yok kota takipe baktım ilk gün sıfırdı 3 gün önce bi baktım 5gb bu gün 7 gb ı geçmişim ilk 6 ay 9.90dı fazla gelmez inşaALLAH
Serkan abi nediyon ya supersatforum benim olsaydı heralde 250TL Fatura Gelirdi eve![]()
:45: :45: :45: :45: :45:
evet abi çok doğru söyledin sınırsız olunca benim gibi oyun canavarları için iyi oluyor şu an bilgisayarımda 500 gb lik bi oyun arşivim var
her ay 15 gb 15 gb indiriyom 8 mb olmasıda iyi oldu benim için ama bi keresinde 1 mb sınırsız kullandığım zaman 1 aylık internet harcamam sıkı durun tam 30 gb olmuştu bende hayret etmiştim ozaman![]()
Konu Hikmet™ tarafından (30-01-2010 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.
sınırsızzz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri