Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/22 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
211 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: ADSL Limitini aşan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 256 limitsize dönmeyi düşünüyorum,bunda 1 ağustosta 512 olacağı söylentiri neden oldu,gerçekten böyle birşey varmı.şuan 29 ytl limitli öğrenci adsl kullanıyorum ama her ay 50 ytl'den aşağı fatura gelmiyor..bu konuda öneri ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu ayda kotayı aşıyorum şimdiden 3gb kotayı solladım şimdi sıra 4 -5 de bakalım ay sonuna kadar kaç olacağım valla ne kolay aşılıyor bu kota:00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kimse alınmasın ama ben imzasında resim yada animasyon olan arkadaşlara sitem edeceğim onların yüzünden limit aşıyoruz çok sayfaya girince her defasında o resimler tekrar yükleniyor aslında moderatör arkadaşlar bu tür veri kaybına sebeb olan gereksiz resim ve animasyonları yasaklamaları lazım.......bilginize....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kota tuzak....!!!

Arkadaşlar ttnet özelleşir özelleşmez , tekel olması ile beraber kotalı abonelerinden haksız kazanç sağlamaktadır. kotalılara yüksek hız düşük kota vermenin başka manası ne olabilir. herkeze tavsiyem kotasız abonelik pakete girmeleridir.çünkü kotayı aşmayanımız yoktur..

:45: Saygılar.........:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son 3 ayda aştım
    38 ytl
    45 ytl
    52 ytl
    yeyen oyun manyagı
    okullar tatil çocuk 18 saat pc başında sanırım normal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmaz mı çoğu zaman.telekom bağlantıları hızlandırda şimdi daha güzel inioyor dosyalar tabi faturada daha güzel geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

limitlı paketlerde vazla dosya ındırmeyecen fazla dosya ındırısen lımıtı asarsın sende lımıtı asmısın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar,
    ağustosun 8inde eve adsl aldım.ilk fatura 45 gün sonra gelecek dediler.bi sorum olacak size;3gb sınırı 45 gün için mi geçerli yoksa 30 gün için mi?bilelimde ona göre aşmayalım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cagdas888 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar,
    ağustosun 8inde eve adsl aldım.ilk fatura 45 gün sonra gelecek dediler.bi sorum olacak size;3gb sınırı 45 gün için mi geçerli yoksa 30 gün için mi?bilelimde ona göre aşmayalım.
    3gb sınırı 30 gün için geçerlidir siz yinede dikkatli kullanın..bende 5 aydan sonra ilk defa bu ay kotayı aşmadım darısı diğer kotayı aşan arkadaşlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler cevap için...dikkatli olacaz artık...

Sayfa 6/22 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri