REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/22 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon
211 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: ADSL Limitini aşan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tracker1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son 3 ayda aştım
    38 ytl
    45 ytl
    52 ytl
    yeyen oyun manyagı
    okullar tatil çocuk 18 saat pc başında sanırım normal
    tesadüfün bölesi benim ki de aynı
    38 ytl
    45 ytl
    52 ytl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk defa aştım.87 YTL geldi. bence bu iş telekomdan kaynaklanıyor. dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben de aşım yok ilk ay 45ytl ödedim,şimdi 35ytl ye düşmüş.bunların hepsi sabit limit aşımı yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ***ymanTR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ttnet özelleşir özelleşmez , tekel olması ile beraber kotalı abonelerinden haksız kazanç sağlamaktadır. kotalılara yüksek hız düşük kota vermenin başka manası ne olabilir. herkeze tavsiyem kotasız abonelik pakete girmeleridir.çünkü kotayı aşmayanımız yoktur..

:45: Saygılar.........:45:
    Alakası yok benimkide sınırlı ne indirdiysem onu ödüyorumgeçen ay 500mb aştım 5ytl ödedim ama aştımınında farkındayım unutmayalımki her download sayılır bu ne olursa olsun ister film ,müzik,program ne bileyim aklına gelecek her şey downloadla ilgili.ben bunu şahsen takip ettim ne indiriyorsan onu ödüyorsun
    selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben müzik indriyorum ve aynen forumlara verıyorum yazılmdır sudur budur daha bugene kadar sadece 25 kuruş geçtim kolay kolay geçilmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benım oyle bi sorunum var her ay 5 gb geliyor gunde toplam 8 saat ınternnetteyım ama boyle durum telekoma basvuruda bulundum bakalım nolcak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart !!!

Alıntı Hakan44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin hesaptan başkası internete giriyor olabilir abla şifreni değiştirsen iyi olur
    Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben türk telekom çözüm ortağı firmada çalıştım zibil gibi şifre biliyorum ama emin olun hiçbirisi birbirine uymuyor. kimse kimsenin kullanıcı bilgileriyle internetini kullanamaz o bakımdan içiniz rahat olsun.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı genghis_khan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben türk telekom çözüm ortağı firmada çalıştım zibil gibi şifre biliyorum ama emin olun hiçbirisi birbirine uymuyor. kimse kimsenin kullanıcı bilgileriyle internetini kullanamaz o bakımdan içiniz rahat olsun.
    Eminmisiniz...???

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok kardeşim ben anlamadım bu işi ayın yarısı olmadan kota doluyor ne filim ne de mp3 indiriyoruz sadece internette sörf dolarmı kardeşim anlamadım gitti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Eminmisiniz...???
    bencede eminmisiniz

Sayfa 7/22 İlkİlk 1234567891011121314151617 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri