ilk defa aştım.87 YTL geldi. bence bu iş telekomdan kaynaklanıyor. dünyanın en pahalı internetini kullanıyoruz.
valla ben de aşım yok ilk ay 45ytl ödedim,şimdi 35ytl ye düşmüş.bunların hepsi sabit limit aşımı yok.
Alakası yok benimkide sınırlı ne indirdiysem onu ödüyorumgeçen ay 500mb aştım 5ytl ödedim ama aştımınında farkındayım unutmayalımki her download sayılır bu ne olursa olsun ister film ,müzik,program ne bileyim aklına gelecek her şey downloadla ilgili.ben bunu şahsen takip ettim ne indiriyorsan onu ödüyorsun
selamlar
ben müzik indriyorum ve aynen forumlara verıyorum yazılmdır sudur budur daha bugene kadar sadece 25 kuruş geçtim kolay kolay geçilmiyor
benım oyle bi sorunum var her ay 5 gb geliyor gunde toplam 8 saat ınternnetteyım ama boyle durum telekoma basvuruda bulundum bakalım nolcak..
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben türk telekom çözüm ortağı firmada çalıştım zibil gibi şifre biliyorum ama emin olun hiçbirisi birbirine uymuyor. kimse kimsenin kullanıcı bilgileriyle internetini kullanamaz o bakımdan içiniz rahat olsun.
Yok kardeşim ben anlamadım bu işi ayın yarısı olmadan kota doluyor ne filim ne de mp3 indiriyoruz sadece internette sörf dolarmı kardeşim anlamadım gitti.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri