REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/22 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
211 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: ADSL Limitini aşan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kota aşımları bir sonraki ayın faturasına ekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende aşanalardanım ama feda olsun beee niye diyecekseniz dünya elinizin altın da dizginlemekte şahlandırmakta bizim elimizde de ondan ne yapacaksın telekom sağolsun diyelim getsin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hoffnung Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kota aşımları bir sonraki ayın faturasına ekleniyor.
    Kullandığınız ayın sonrasında gelen faturaya aynen kota aşımını v.s yi futaralandırıp gönderiyor...sonraki aya devretmiyor...kota aşmakta üstüme yoktur...o konuda baya bir deneyim elde ettim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modeminizde kablosuz baglanma özelligi varsa kontrol edip kapatmanızı öneririm birde zaten telekomun her ay adresinden kota takibini yapabilirsiniz
    Konu temelturkel tarafından (17-11-2006 Saat 20:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende sınırlı kota kullanıyordum fakat her ay kotayı aştığım için sınırsız 256 ya geçtim. 1024 gibi değil ama yinede işimi çok iyi görüyor. Artık her gün kota sayfasına bakmama gerek kalmadı. Kotalı arkadaşlar için uyarı pc ye bulaşan
    trojen veya bu tarz virüsler modeminizden size çaktırmadan çok düşük kbs lerde çekim yapıyor ama siz farketmiyorsunuz.Ay sonunda birde bakıyorsunuz kullanmadığınız halde kotanız yükselmiş yada dolmuş.. Onun için modeminizi kullanmadığınız zamanlada kapalı tutun ve virüs gördüğünüz anda pc ye format atın en iyi çözüm bu bence ben paylaşmak istedim uygulamak veya uygulamamak sizin elinizde . Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende bu ay ilk defa 163 mb aşmısım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

650 mb aştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 6 aydır kullanıyorum sadece ilk ay 29 ödedim ondan sonraki her ay fazlasıyla geçtim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende iki aydır kotayı aşıyorum hatta modemi kapattığım halde iki ay önce şimdikinden daha fazla internette dolşıyor ve dovland yapıyodum hiç bir zaman aşmadım bende bu işeten bir şey anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar en iyisi sınırsıza geçin 256 lıga sadece program indirmede yavaş iniyor olsun üç beş dakka fazla beklemelden bir şey olmaz hiç degilse sınırı geçtinmi geçmedinmi derdi olmaz..

Sayfa 10/22 İlkİlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri