REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/22 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
211 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: ADSL Limitini aşan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YAv siz başkalarının şifresini kullanıyorsunuz galiba
    ben bir 2 kez aştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bizde bu ay ilk defa aştık. 512 3gb kotalı kullanıyoruz 2 ortak. şimdilik 5.1 gb olmuş :v6cry:
    www.yxsdf.info © 2010

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu telekom satıldıktan sonra adsl kotalarında bir şeyler olmaya başladı...Acabaaa ufak bir ayarlamamı yaptılar...bu ay o kadar dikkat etmeme ragmen yine kotayı aştım...film müzik mp3 gibi şeyler bile indirmeme rağmen...bu işte bir iş var...bu kadarda olmaz...:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar aynı dert bendede oldu baktım olmıcak gibi 30 verelim derken aşıp 58, 60 ytl ye çıkıyor bende limitsize çevirdim işi saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ınternette dolaştıkca ve bırşeyler yukledıkce ve gonderdıkce hep kakalıyorlar saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yxsdf Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar bizde bu ay ilk defa aştık. 512 3gb kotalı kullanıyoruz 2 ortak. şimdilik 5.1 gb olmuş :v6cry:
    her gb ka 8milyon hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk başta bende limitli kullanıyordum baktım paso nerdeyse her ay sınırsız kadar para veriyoruz bare sınırsıza geçelim rahat edelim

hız yawaş ama sınırsız işte tek tesellimiz o

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
    Bu telekom satıldıktan sonra adsl kotalarında bir şeyler olmaya başladı...Acabaaa ufak bir ayarlamamı yaptılar...bu ay o kadar dikkat etmeme ragmen yine kotayı aştım...film müzik mp3 gibi şeyler bile indirmeme rağmen...bu işte bir iş var...bu kadarda olmaz...:49:
    Bencede.Birş işer dönüyor ama hadi hayırlısı sen çözersin bu işi :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kotaları düzenli kontrol edin

Arkadaşlar,

Kotanızı hiç aşmayacak şekilde de kullanıyor olsanız arada bir girip kotanızı mutlaka kontrol edin.

ADSL aldığımın daha 3. ayıydı. Bir baktım günde 4GB gibi gidiyor limit ki o zaman hemen hemen hiç kullanmıyordum. ADSL arıza yardımcı olamadı. Bir kaç şey zırvaladıktan sonra telekoma dilekçe ile başvurmamı söylediler. Hafta sonu olduğu için başvurana kadar 16-17GB oldu kota. Sonuçta hattımın bağlı olduğu santraldeki network kartında arıza çıktı. Tabi önce 130YTL ödetip 2 ay sonra paranın çoğunu iade ettiler. Her ne kadar kullanmamış da olsam bir miktar kota aşımı ödedim. Yine de ucuz kurtuldum.

Umarım sizin de başınıza gelmez...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Gorganza Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar,

Kotanızı hiç aşmayacak şekilde de kullanıyor olsanız arada bir girip kotanızı mutlaka kontrol edin.

ADSL aldığımın daha 3. ayıydı. Bir baktım günde 4GB gibi gidiyor limit ki o zaman hemen hemen hiç kullanmıyordum. ADSL arıza yardımcı olamadı. Bir kaç şey zırvaladıktan sonra telekoma dilekçe ile başvurmamı söylediler. Hafta sonu olduğu için başvurana kadar 16-17GB oldu kota. Sonuçta hattımın bağlı olduğu santraldeki network kartında arıza çıktı. Tabi önce 130YTL ödetip 2 ay sonra paranın çoğunu iade ettiler. Her ne kadar kullanmamış da olsam bir miktar kota aşımı ödedim. Yine de ucuz kurtuldum.

Umarım sizin de başınıza gelmez...
    Verdiğiniz bilgi için teşekkürler...çabuk fark edip erken müdahale etmişsiz tebrik ederim sizi...bakalım bu ay çok daha dikkat ediyorum ben eğer yine kotayı aşarsam telekomla papazı bulacaz...

Sayfa 5/22 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri