YAv siz başkalarının şifresini kullanıyorsunuz galiba
ben bir 2 kez aştım
YAv siz başkalarının şifresini kullanıyorsunuz galiba
ben bir 2 kez aştım
Arkadaşlar bizde bu ay ilk defa aştık. 512 3gb kotalı kullanıyoruz 2 ortak. şimdilik 5.1 gb olmuş :v6cry:
www.yxsdf.info © 2010
Bu telekom satıldıktan sonra adsl kotalarında bir şeyler olmaya başladı...Acabaaa ufak bir ayarlamamı yaptılar...bu ay o kadar dikkat etmeme ragmen yine kotayı aştım...film müzik mp3 gibi şeyler bile indirmeme rağmen...bu işte bir iş var...bu kadarda olmaz...:49:
arkadaşlar aynı dert bendede oldu baktım olmıcak gibi 30 verelim derken aşıp 58, 60 ytl ye çıkıyor bende limitsize çevirdim işi saygılar
ınternette dolaştıkca ve bırşeyler yukledıkce ve gonderdıkce hep kakalıyorlar saygılar
her gb ka 8milyon hayırlı olsunyxsdf Nickli Üyeden Alıntı
ilk başta bende limitli kullanıyordum baktım paso nerdeyse her ay sınırsız kadar para veriyoruz bare sınırsıza geçelim rahat edelim![]()
![]()
hız yawaş ama sınırsız işte tek tesellimiz o![]()
![]()
![]()
Bencede.Birş işer dönüyor ama hadi hayırlısı sen çözersin bu işi :00000004:TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar,
Kotanızı hiç aşmayacak şekilde de kullanıyor olsanız arada bir girip kotanızı mutlaka kontrol edin.
ADSL aldığımın daha 3. ayıydı. Bir baktım günde 4GB gibi gidiyor limit ki o zaman hemen hemen hiç kullanmıyordum. ADSL arıza yardımcı olamadı. Bir kaç şey zırvaladıktan sonra telekoma dilekçe ile başvurmamı söylediler. Hafta sonu olduğu için başvurana kadar 16-17GB oldu kota. Sonuçta hattımın bağlı olduğu santraldeki network kartında arıza çıktı. Tabi önce 130YTL ödetip 2 ay sonra paranın çoğunu iade ettiler. Her ne kadar kullanmamış da olsam bir miktar kota aşımı ödedim. Yine de ucuz kurtuldum.
Umarım sizin de başınıza gelmez...
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler...çabuk fark edip erken müdahale etmişsiz tebrik ederim sizi...bakalım bu ay çok daha dikkat ediyorum ben eğer yine kotayı aşarsam telekomla papazı bulacaz...Gorganza Nickli Üyeden Alıntı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri