REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İNTERNET SERVİS SAĞLAYICI GEÇİŞ dönemi süper iyi haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 İNTERNET SERVİS SAĞLAYICI GEÇİŞ dönemi süper iyi haber

smile adsl den gelen maildir
    Değerli İş Ortağımız,

İnternet Servis Sağlayıcı geçiş (internetini taşı) projesi yani adsl’de numara taşınabilirliği 29.09.2010 başlayacaktır. 29.09.2010 itibari ile Yeni satış ekranları aktif olacaktır. Yeni Kampanyalar duyuruluncaya kadar, mevcut smileadsl alana %50 indirim kampanyası ISS geçiş abonesine de uygulanabilecektir.

İNTERNET SERVİS SAĞLAYICI GEÇİŞ SÜRECİ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLENDİRME

ISS(internet Servis Sağlayıcı) Geçiş Nedir?
    • ISS (Internet Servis Sağlayıcı) İnternet abonesinin internet hizmetinde herhangi bir kesinti yaşamadan internet servis sağlayıcısını değiştirebilmesine olanak tanır.

Ne İşe Yarar?
    • İnternet kesintisi yaşamadan internet servis sağlayıcılar arasında geçiş yapılabilecek.
    • Başka operatör abonesi, mevcut aboneliğini iptal ettirmek için herhangi bir noktaya giderek iptal işlemini yaptırmak zorunda olmayacak. Geçmek istediği ISS’e başvuruda bulunarak geçiş yapabilecek.

Kimler başvurabilir? Hangi Koşullarda Başvuru Yapılabilir?
    Geçiş yapmak isteyen müşteri Alıcı İşletmeciye(geçiş yapmak istediği işletmeci) başvuru yapar.
    • Aynı yıl içersinde en fazla 4 kez, 90 gün içinde en fazla 1 kez geçiş yapabilir.
    • Nakil, İptal vs gibi devam eden işlemler olmamalı.

buda doping adsl mailidir

Değerli İş Ortağımız,

Bir süredir beklenen Internet Servis Sağlayıcıları arası Geçiş (Churn) Süreci devreye girmiştir.

Artık ISS değiştirmek isteyen aboneler, eski aboneliklerini iptal etmekle uğraşmayacak, direkt yeni internet servis sağlayıcısına sadece bir “Geçiş Formu” ile başvuracaklar. Tüm işlemler yeni işletmeci tarafından otomatik olarak gerçekleştirilecek ve en önemlisi geçiş esnasında abone sadece 1-2 saatlik hizmet kesintisi yaşayacak.

Bu süreçle ilgili tüm ayrıntılara, başvuru ve abonelik adımlarına ve Emptor Telco Sistem kullanımına ilişkin tüm bilgilere ek dökümandan ulaşabilirsiniz.

Bu uygulama ile beklentimiz satış rakamlarımızdaki artış hızının giderek yükselmesidir.

Sürecin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini dileriz.

Saygılarımızla,

Millenicom Telekomünikasyon Hizmetleri A.Ş.
    Konu yalcinticaret tarafından (28-09-2010 Saat 23:13 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana gelen mailden kısaca aktardım iyiki ttnet e taahhüt sözünde bulunmadım arayıp duruyorlardı şimdi rekabete bakın arkadaşlar bu olay başladımı fiyatlar kampanyalar bitmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rekabet olursa diğerleride buna uyacaktır. o yüzden geçişlerde acele etmemek lazım diye düşünüyorum. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diyelimki geçiş yaptık telefon ne olacak alo demesen bile gelen sabit ücret ve vergiler beni ciddi anlamda rahatsı ediyor bilgi için teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mart 2011 de tahattütüm bitiyor direk smile adsl e gececem
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim internet tahhüd yok yani istediğim an taşırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 senelik aboneyim. ttnet bana iki kişilik starbuckcofee de içmeye kahve çeki göndermiş. kullanmadım bile.
    smile adsle taşısammı diye düşünüyorum aslında bende..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için teşekkürler.ben zaten yaklaşık 3 yıldır smile adsl kullanıcısıyım bana bir extrası olacakmı acaba.saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İNTERNET SERVİS SAĞLAYICI GEÇİŞ dönemi süper iyi haber

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    5 senelik aboneyim. ttnet bana iki kişilik starbuckcofee de içmeye kahve çeki göndermiş. kullanmadım bile.
    smile adsle taşısammı diye düşünüyorum aslında bende..
    ßasri ustam ßunlar bir fincan kahve verir 10 fincan olarak geri alırlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper onlineyi bekliyom 100megabit tarifrsini

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri