REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: İNTERNET SERVİS SAĞLAYICI GEÇİŞ dönemi süper iyi haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mart 2011 de tahattütüm bitiyor direk smile adsl e gececem
    smile kampanyaları hesaplı oluyor evimde smile kullanmaktayım işyerinde ttnet yeni kampanyalarda çıkacaktır acele etmemek lazım

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    5 senelik aboneyim. ttnet bana iki kişilik starbuckcofee de içmeye kahve çeki göndermiş. kullanmadım bile.
    smile adsle taşısammı diye düşünüyorum aslında bende..
    bende uzun zamandır 2004 ten beri aboneyim ama hiçbirşey görmedim sen şanslımıssın yine

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süper onlineyi bekliyom 100megabit tarifrsini
    100 megabit ücreti bana fazla gelir 10 mit hız bana yeter
    izmir gaziemir evimde fiber optik tesisat kuruldu hizmet verilmesini bekliyorum en güzel tarafı sabit telefondan kurtulacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ttneti bırakacam 8 senelik aboneyim hiç taahhutte bulunmadım..devamlı arıyorlar ..kim daha guzel hediye verirse ona gecerim ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boş yere ttnetten geçmeyin en iyisi ttnet kullanmak

zaten smile vs. vs. ttnetin adamları promosyon olsun ttnetin kalitesi düşmesin vs. bu işleri yapıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapma be hocam 3 yıldır Ttnet kullandım da ne gördüm şuan smıle adsl'ye geçtim, 1 mps bağlantı sınırsız internet için 24 ay taahhütünde bulundum kredi kartından ödemeyi taahhüt edince 12 ay 100%50 indirimli kullanacağım interneti ama içerisinde 24 tl bağlantı ücreti birde kablosuz modem aldım 65 tl bunlarıda 24 aya bölüyorlar varmı senin Ttnetinde böyle bir kampanya yok...İnternet hızında da ne bir düşme nede bir artma oldu, arkadaşlara duyurulur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    boş yere ttnetten geçmeyin en iyisi ttnet kullanmak

zaten smile vs. vs. ttnetin adamları promosyon olsun ttnetin kalitesi düşmesin vs. bu işleri yapıyorlar.
    hız olaylarında hepsi telekom alt yapısı olduğundan birşey farketmiyor ayrıca

nasıl ttnetin adamları her biri farklı şirket ben hepsinin satışınıda yapmaktayım dönem dönem kampanyalar oluyor ama şu ana kadar smile kampanyaları hep cazip gelmiştir bana fiyat bakımından hesaplı doping te hesaplı ama dikkat eidlecek bir husus 24 ay sözünden önce cayar ve çıkarsan 150 tl cezai bedel alıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni abone olacaksak hangini tercih edelim..bende koçun biri var ödunç modem verdi kullanıyoz.bi dosta daha yeni bağlantı yapacazda hangisini tercih edelim...ttnet mi smile ne olursa iyi olur..bide tel hattı için telekom 100dklık 20liralık pakete abone yapılıyo dedi bu doğrumu.eskiden 9-10liralik oluyodu konuşmazsak para extra gelmiyodudda..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri