REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: GOLDMASTER 4000-9000 SERiSİ 16-HAZİRAN 2006 Cryptoworks YAZILIMLARI

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sag ol eline saglik cok cok tesekür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam şimdi bu yazılımda cw *** gircek yer varmı yokmu bu yazlılmla ***wiw tvlerin felan keylerini girip bide 11400 ler gibi falan izliyebilcezmi yoksa izliyemicezmi ayrıca freex tv keyini bulsak açılcakmı bi aydınlatırmısınız tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zzafer039 Nickli Üyeden Alıntı
    hocam şimdi bu yazılımda cw *** gircek yer varmı yokmu bu yazlılmla ***wiw tvlerin felan keylerini girip bide 11400 ler gibi falan izliyebilcezmi yoksa izliyemicezmi ayrıca freex tv keyini bulsak açılcakmı bi aydınlatırmısınız tşk
    Aynı 11400 Cım cihazlarda oldugu gibi Cw keyleri girildigi zaman Hangi kanalın Cw keyini girerseniz o kanalı izleyebilirsiniz.Şu an keyler belli degil keyler tespit edildigi zaman cihazınız kanalları açaçaktır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam. yazılımlara emeği gecen bütün arkadaşlara çok teşeşkkür ederim ellerine sağlık bizlerde teşekkür etmekten başka bir şey yapamıyoruz kusura bakmayın. yalnız bir ricam var.buraya yazı yazan arkadaşlar ayları nedense ingilizce yazıyor bunu türkçe yazamazlarmı ? neden yabancı yazma merakı var anlamıyorum.kusuruma bakmasınlar.
    Konu uzayelek tarafından (18-06-2006 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzayelek Nickli Üyeden Alıntı
    selam. yazılımlara emeği gecen bütün arkadaşlara çok teşeşkküe ederim ellerine sağlık bizlerede teşekkür etmekten başka bir şey yapamıyoruz kusura bakmayın. yalnız bir ricam var.buraya yazı yazan arkadaşlar ayları nedense ingilizce yazıyor bunu türkçe yazamazlarmı neden yabancı yazma merakı var anlamıyorum.kusuruma bakmasınlar.
    Forumumuza yabancı ulkelerdende katılım var onlar turkçe bilmedikleri için kendi ulkelerindende arkadaşlar yardımcı oluyor o yüzden .Burası adı üzerinde SupersatForum İnternational (uluslararası)
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cw softcam atsak olurmu acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler hocam ellerinize sağlık bişey sorucam bende 9400cı var yeni yazılımı attım kanal1 için biss bölümüne ilk *** girilen yere1000000000000 girdim o kısımdaki keyler hangi kanaldındı acaba bide tps pakati olmayınca usahiler falanda olmuyo deeme bizim çanaklarda da bi sorun vardı da ondanmı diye çüpelendim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler hocam ellerinize sağlık bişey sorucam bende 9400cı var yeni yazılımı attım kanal1 için biss bölümüne ilk *** girilen yere1000000000000 girdim o kısımdaki keyler hangi kanaldındı acaba bide tps pakati olmayınca usahiler falanda olmuyo deeme bizim çanaklarda da bi sorun vardı da ondanmı diye çüpelendim
    Biss bölünde ilk sıradaki *** ler tps paketinin degil.Tps paketinin keyleri TPS EAS yazan yerden giriliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok hocam o ne ben onu sormustum tps lerden fransa2-3 falan usahi açıkmı yoksa değilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok hocam o ne ben onu sormustum tps lerden fransa2-3 falan usahi açıkmı yoksa değilmi
    Tps keyleri çoksık degiştigi için takip etmek zor oluyor.ŞU an tps eas *** girerseniz.fransa 2-3 kanalları izlenebilir.

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri