Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Şuanki Görüntü İş Öcalan'a affa doğru gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öyle bir affederlerki ruhumuz bile duymaz.
    Türkiyede olan biteni duyamadığımız gibi.
    Geçenlerde bir arkadaş kurtlar vadisinin frakmanından bahsediyordu 2023 türkiyesi nasıl olacak olayı.
    Buna psikolojide yavaş emzirme sonrasında çabuk sindirme derler.
    Yani bağzı görüntüleri kafanıza yavaş yavaş kazırlar sonra zaten bünye olayı kabul etmiş olur ister istemez sesini bile çıkartamazsın.
    İşte apo denen canininde olayı aynen böyle olacak bir bakacaksınız dağda gezinen köpekler millet vekili olmuş başlarında özgür apo.
    O yüzden herşeye evet dememek lazım.
    aynen katılıyorum, vede seni alkışlıyorum olayı çok iyi idrak etmişsin zaten AKP , seçimdede, halk oylamasındada bu Amerikan Yasıtma yöntemini diyorlar zanedersem, abd başkanları kulanıyormuş seçimlerde onu kulanıyor, olayları aşırı abartılı ve büyük göstererek zihne yerleştirmek ve zihni uyarmak etkilemek , bu amerikan yöntemimi kılanılmıştı, Veysel kardeşim sen ben öyle demekle işler yürümüyor kendine bir sor bakalım güney doğu neden seçimi boykot etti?
    Konu gacvokem tarafından (30-09-2010 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes aynı şeyi söylüyor cesaret edemezler diye.umarım öyle olur. fakat affedilirse çok acı ama meclise kadar gider o pis herif.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen katılıyorum, vede seni alkışlıyorum olayı çok iyi idrak etmişsin zaten AKP , seçimdede, halk oylamasındada bu Amerikan Yasıtma yöntemini diyorlar zanedersem, abd başkanları kulanıyormuş seçimlerde onu kulanıyor, olayları aşırı abartılı ve büyük göstererek zihne yerleştirmek ve zihni uyarmak etkilemek , bu amerikan yöntemimi kılanılmıştı, Veysel kardeşim sen ben öyle demekle işler yürümüyor kendine bir sor bakalım güney doğu neden seçimi boykot etti?
    valla işler nasıl yürür ben orasını senin kadar bilemem ustam ama o şerefsiz dışarı çıktığı zaman birde kürdistanı kurdularmı bayrağımızı da değiştirsinler vatanımı bölsünler diyerek şerefimi satmaktansa ölürüm daha iiiiyi dedim ya benim kanım o kadar şeyi hazmetmez inceldiği yerdende kopar bu millet bu devlet bunları hazmediyorsa vatan haini bebek ve asker katili apo itini salsın hep beraber görelim bakalım neler olacağını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamların arkasında ab ve amerika var hadi bakalım , milletce akıllı olmalıyız savaş en son çare onların salıverılmesını hukukı ve kanunı yollardan engellenmelı ama malesef bu engeller ortadan kalktı, yakında ab resmı agızdan demokrasının son şeklıyle yerıne oturması ve turkıyenın uyelıgının onaylanması için resmi agızdan ite özgurluk ısteyecek, vede hukumet bunu halk oylamasına sunacak ab sevdasınada kabul gorecek ben oyle tahmın edıyom insallah yanılıyorumdur, bekleyın ve gorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sence usta bu millet ab sevdasına vatanını satıp bu kadar şehidinin üzerine bu soysuzun dışarı çıkmasını onaylarmı??
    o zaman bu bayrağı bu vatanı bırakalım alalım ceketleri gidelim bu memleketten hainlerin olsun bu kadar pes etmişlik biraz düşündürücü değilmi ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben pes etmedimki ben bu ülkede nefes alıyorsam gune , bize bunu saglayanlara duayla başlarım, boykot yapan azınlık ve ab sevdası bence ıyı dusunulmelı , bunlar öyle küçümsenecek konular değil siyasette herşey olur , peki olmayacağını sen garanti edermisin, ben edemiyorum nedenmi en son orneği evetle kapan hain partinin yasaklı üyeleri şu an meydanlarda bunun olmasını benmi sağladım kesinlikle hayır, evet diyenler sağladı bencede dediğim şeyle kuvetle muhtemeldir, bilmem yanılıyormuyum??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekleyip göreceğiz bakalim!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kime kızıyorum biliyormusunuz?Bu hükümete falan değil!!!.O hükümeti ortaya yerleştirip ül***i bölmesi parçalaması için çalışanlara referans veren cahil ,ruhsuz ,yobaz,ucuz halka.Sen halk olarak buysan ülke bölünse de sesini çıkartmayacaksın.Buna hakkın yok...Eğer halk olarak bu değilsen sesin nerede?Üzerine ölü toprağı mı serpildi.Bugün satış için pazarlıklar yapılırken sen vatanın için ne yapıyorsun.Biliyorsunuz ''Sahipsiz vatanın batması haktır'' Sahibi de çıkmadığına göre!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupanın ve batının bize oynadıgı bir oyun bu
    öcalana afda çıkar hatta abartmıyorum cumhurbaşkanı bile olur dünyada çok örnekleri var...
    bu adamın dua edelimde biran önce ölmesi öldüğü zaman pkk karışır farklı liderler ortaya çıkar parçalanma yaşanır bu sebeple ciddi anlamda kan kaybederler işte o zaman bizim askerimize şans doğar ve böylelikle pkk işi bi nedenle çözüme kavuşabilir
    prof. dr hadi çınar pkk bitmez çünkü avrupa ve batı bunu istiyor ülke içindede çok destekçisi var diyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avrupanın ve batının bize oynadıgı bir oyun bu
    öcalana afda çıkar hatta abartmıyorum cumhurbaşkanı bile olur dünyada çok örnekleri var...
    bu adamın dua edelimde biran önce ölmesi öldüğü zaman pkk karışır farklı liderler ortaya çıkar parçalanma yaşanır bu sebeple ciddi anlamda kan kaybederler işte o zaman bizim askerimize şans doğar ve böylelikle pkk işi bi nedenle çözüme kavuşabilir
    prof. dr hadi çınar pkk bitmez çünkü avrupa ve batı bunu istiyor ülke içindede çok destekçisi var diyor
    eskilerden kim kaldı bir cabbari birde ben :=) aynı şeyleri telefuz ediyoruz,

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri