Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Şuanki Görüntü İş Öcalan'a affa doğru gidiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliihsan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben kime kızıyorum biliyormusunuz?Bu hükümete falan değil!!!.O hükümeti ortaya yerleştirip ül***i bölmesi parçalaması için çalışanlara referans veren cahil ,ruhsuz ,yobaz,ucuz halka.Sen halk olarak buysan ülke bölünse de sesini çıkartmayacaksın.Buna hakkın yok...Eğer halk olarak bu değilsen sesin nerede?Üzerine ölü toprağı mı serpildi.Bugün satış için pazarlıklar yapılırken sen vatanın için ne yapıyorsun.Biliyorsunuz ''Sahipsiz vatanın batması haktır'' Sahibi de çıkmadığına göre!!!
    sen kimsinde bu milleti ucuzlukla suçluyorsun
    sen hangi toprklarda yaşıyorsunda bu denli rahatsın ben bu hükümete oy vermdim ama bu topraklarda yaşıyorum senin ucuz diye behsettiğin ülkenin insanlarıyla yaşıyorum haddini aşma doğru düzgün konuş bu ülke beş kuruşa satın alınmadı ne ucuzdur nede cahil
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işin kökten çözümü bu şerefsizi sallandırmak.
    bence boşa kürek çekiliyor. ya sallandır yada ziyaretci dahi alma bunun yanınaki hiçkimseye talimat veremesin .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Milleti zihnen yavaş yavaş alıştırıyorlar.Bu söylemlerin çıkması hep bu yüzden.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 sene önce yanına kuş bile almıyorlardı şimdi devletin yasaklı vekilini(!!) aysel tugluk rahatça girip talimat alıp gelebiliyor
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dışarı çıkması içerde kalmasından daha iyi...
    --en azından eceli ile gebermeyebilir... bir şans doğar...
    --ayrıca milletin askeri polisi kapısında muhafızlık yapmaz...
    --imralıyı farklı amaçlar için kullanabilirler..
    --milletin parası ile karnını doyurmaz
    --kendine sağlanan güvenlik çemberi ortadan kalklar...en azından biz sağlamayız...
    türkiyeyi değiştirenler senin düşündüklerini düşünemiyormu osman kardeş söylediklerine katılıyorum ama bence bunlarında elikolu bağlı birde alperen kardeş bölünmeden bahsetmiş bence o işlem tamam inananlar cumhuriyetciler ve kürtler bölünmedeki son taplo bu ama bu konudada durmak yok yola devam derlerse işte o zaman işimiz var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Milleti zihnen yavaş yavaş alıştırıyorlar.Bu söylemlerin çıkması hep bu yüzden.
    adamlar bilimsel yaklaşıyor hocam daha önce rusların köpekler üzerinde yaptıkları aclıkla eğitim gibi ermenileri kürtleri yunanlıları hatta ingilizleri bile biz katlettik ama biz kurtuluş şavaşını niye verdik gerci ondada şuçlu bizdik yarın göreceksiniz apo kurtuluş şavaşı vermiş ve zafer kazanmış birlider olaçak bizde alkışlıyacağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bravo o zaman hep birlikte alkışlarız nasıl olsa bizi avrupa yönetiyormuş sorun yok çıkınca birde elini eteğini öpmeye gideriz nasıl olsa bizi avrupa yönetiyor şerefsize teşekkürde ederiz askerimizi katlettiği için bebekleri öldürdüğü için vatan hainliği yaptığı için kendisine minnet duygularımızı ifade ederiz saygıda kusur etmeyelim mazallah avrupa amerika bir şey der sonra!!! bırakın bu işleri dahada yorum yapmam ben satılmışlığı kabul etmiyorum arkadaş varmı daha ötesi bir kanı bozuk şerefsizi bu formda arşa çıkarmanın ne anlamı var neredeyse adamı cumhurbaşkanı yaptınız sabahtan beri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kurtlar vadisinin bu seneki ilk fragmanını hatırlayın avrupanın türkiye üzerindeki oyunlarını harbiden dogru
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari usta o zaman fragmandaki gibi bizde haritamızı biraz genişletiriz bu memleketi ite şerefsize bırakacak kadar kansız olabilirmiyiz böyle bir şey mümkün olabilirmi? sen vatan haini olan bir adamı askeri bebeği katleden bir soysuzu bir partinin başında siyaset yapmasını kabul edebilirmisin biliyorumki hayır diyorsun bu mümkün değil diyorsun bu benim atalarıma vatanı için seve seve şehit olan mehmetime hakaret olur diyorsun işte bende bunları düşünüyorum bırak abd yi avrupayı dünya üzerime gelse bilsemki şu anda canımı vereceğim yinede kabul edemem sende edemessin işte atalarımızda bunu kabul etmemiş gözünü kırpmadan vatanı için bayrağı ve milleti için ölüme gitmiş eğerki bizlerde onların torunları isek bu yazılanlar ancak söylentilerden ileri gitmez !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herkeze selam ustalar

Bakin ,her firsatda yeri geldiginde heryere yaziyorum.Burayada yazmisimdir .Tekrarliyayim

1980 li seneleriydi Berlinde Ofene kanal diye bir tv yayini vardi ,bir gün tesadüfen kanallari gezerken ,Baktim birisi üzerinde süvari elbisesi bir birbucuk metre bir masanin arkasinda ,elindeki kamciyi sallayarak --Nerede bir Türk görürseniz hemen öldürün.Silahla olur sopayla olur tasla olur herne olursa öldürün .Baktiniz gücünüz yetmiyor icinizden nefret kusun diye ..Konusuyordu.Ben ozamanlar konusani tanimiyor kendi kendime yahu ne kadar aptal bari kürtce konusda Türkler anlamasin diye kendi kendime söylenmistim.Aradan zaman gecince sonradan gazetelerde onun o serefsiz oldugunu anladim.

Bugün benim sinirim O yüce meclis catisi altinda onun yandaslarina siyasi hak taniyanlara.Bu kadar acik olarak desdeklediklerini söyliyenler hala o mekanda barindiriliyorlar.Yahu bizim insanimiz bu kadar vurdum duymazmi oldu.Bakin adamlar meclisteki salonlarinda dahi tek bir Türk bayragi bulundurmadiklarini görmüyorlarmi.Birde iki yüzlülüklerini saklamadan tek bayrak diye konusuyorlar.Benim onlara hic lafim yok Benim lafim onlara bu firsati demokrasi adi altinda verenlere.

ASLA VE KATA süphem yok bu milletin özü bunlarin üstesinden gelir.Biz nelerin üstesinden geldik.Hic süpheniz olamasin.

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri