Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: Þuanki Görüntü Ýþ Öcalan'a affa doðru gidiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ercanakman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Öyle bir affederlerki ruhumuz bile duymaz.
    Türkiyede olan biteni duyamadýðýmýz gibi.
    Geçenlerde bir arkadaþ kurtlar vadisinin frakmanýndan bahsediyordu 2023 türkiyesi nasýl olacak olayý.
    Buna psikolojide yavaþ emzirme sonrasýnda çabuk sindirme derler.
    Yani baðzý görüntüleri kafanýza yavaþ yavaþ kazýrlar sonra zaten bünye olayý kabul etmiþ olur ister istemez sesini bile çýkartamazsýn.
    Ýþte apo denen canininde olayý aynen böyle olacak bir bakacaksýnýz daðda gezinen köpekler millet vekili olmuþ baþlarýnda özgür apo.
    O yüzden herþeye evet dememek lazým.
    aynen katýlýyorum, vede seni alkýþlýyorum olayý çok iyi idrak etmiþsin zaten AKP , seçimdede, halk oylamasýndada bu Amerikan Yasýtma yöntemini diyorlar zanedersem, abd baþkanlarý kulanýyormuþ seçimlerde onu kulanýyor, olaylarý aþýrý abartýlý ve büyük göstererek zihne yerleþtirmek ve zihni uyarmak etkilemek , bu amerikan yöntemimi kýlanýlmýþtý, Veysel kardeþim sen ben öyle demekle iþler yürümüyor kendine bir sor bakalým güney doðu neden seçimi boykot etti?
    Konu gacvokem tarafýndan (30-09-2010 Saat 10:43 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkes ayný þeyi söylüyor cesaret edemezler diye.umarým öyle olur. fakat affedilirse çok acý ama meclise kadar gider o pis herif.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aynen katýlýyorum, vede seni alkýþlýyorum olayý çok iyi idrak etmiþsin zaten AKP , seçimdede, halk oylamasýndada bu Amerikan Yasýtma yöntemini diyorlar zanedersem, abd baþkanlarý kulanýyormuþ seçimlerde onu kulanýyor, olaylarý aþýrý abartýlý ve büyük göstererek zihne yerleþtirmek ve zihni uyarmak etkilemek , bu amerikan yöntemimi kýlanýlmýþtý, Veysel kardeþim sen ben öyle demekle iþler yürümüyor kendine bir sor bakalým güney doðu neden seçimi boykot etti?
    valla iþler nasýl yürür ben orasýný senin kadar bilemem ustam ama o þerefsiz dýþarý çýktýðý zaman birde kürdistaný kurdularmý bayraðýmýzý da deðiþtirsinler vatanýmý bölsünler diyerek þerefimi satmaktansa ölürüm daha iiiiyi dedim ya benim kaným o kadar þeyi hazmetmez inceldiði yerdende kopar bu millet bu devlet bunlarý hazmediyorsa vatan haini bebek ve asker katili apo itini salsýn hep beraber görelim bakalým neler olacaðýný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adamlarýn arkasýnda ab ve amerika var hadi bakalým , milletce akýllý olmalýyýz savaþ en son çare onlarýn salýverýlmesýný hukuký ve kanuný yollardan engellenmelý ama malesef bu engeller ortadan kalktý, yakýnda ab resmý agýzdan demokrasýnýn son þeklýyle yerýne oturmasý ve turkýyenýn uyelýgýnýn onaylanmasý için resmi agýzdan ite özgurluk ýsteyecek, vede hukumet bunu halk oylamasýna sunacak ab sevdasýnada kabul gorecek ben oyle tahmýn edýyom insallah yanýlýyorumdur, bekleyýn ve gorun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sence usta bu millet ab sevdasýna vatanýný satýp bu kadar þehidinin üzerine bu soysuzun dýþarý çýkmasýný onaylarmý??
    o zaman bu bayraðý bu vataný býrakalým alalým ceketleri gidelim bu memleketten hainlerin olsun bu kadar pes etmiþlik biraz düþündürücü deðilmi ??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben pes etmedimki ben bu ülkede nefes alýyorsam gune , bize bunu saglayanlara duayla baþlarým, boykot yapan azýnlýk ve ab sevdasý bence ýyý dusunulmelý , bunlar öyle küçümsenecek konular deðil siyasette herþey olur , peki olmayacaðýný sen garanti edermisin, ben edemiyorum nedenmi en son orneði evetle kapan hain partinin yasaklý üyeleri þu an meydanlarda bunun olmasýný benmi saðladým kesinlikle hayýr, evet diyenler saðladý bencede dediðim þeyle kuvetle muhtemeldir, bilmem yanýlýyormuyum??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bekleyip göreceðiz bakalim!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben kime kýzýyorum biliyormusunuz?Bu hükümete falan deðil!!!.O hükümeti ortaya yerleþtirip ül***i bölmesi parçalamasý için çalýþanlara referans veren cahil ,ruhsuz ,yobaz,ucuz halka.Sen halk olarak buysan ülke bölünse de sesini çýkartmayacaksýn.Buna hakkýn yok...Eðer halk olarak bu deðilsen sesin nerede?Üzerine ölü topraðý mý serpildi.Bugün satýþ için pazarlýklar yapýlýrken sen vatanýn için ne yapýyorsun.Biliyorsunuz ''Sahipsiz vatanýn batmasý haktýr'' Sahibi de çýkmadýðýna göre!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avrupanýn ve batýnýn bize oynadýgý bir oyun bu
    öcalana afda çýkar hatta abartmýyorum cumhurbaþkaný bile olur dünyada çok örnekleri var...
    bu adamýn dua edelimde biran önce ölmesi öldüðü zaman pkk karýþýr farklý liderler ortaya çýkar parçalanma yaþanýr bu sebeple ciddi anlamda kan kaybederler iþte o zaman bizim askerimize þans doðar ve böylelikle pkk iþi bi nedenle çözüme kavuþabilir
    prof. dr hadi çýnar pkk bitmez çünkü avrupa ve batý bunu istiyor ülke içindede çok destekçisi var diyor
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    avrupanýn ve batýnýn bize oynadýgý bir oyun bu
    öcalana afda çýkar hatta abartmýyorum cumhurbaþkaný bile olur dünyada çok örnekleri var...
    bu adamýn dua edelimde biran önce ölmesi öldüðü zaman pkk karýþýr farklý liderler ortaya çýkar parçalanma yaþanýr bu sebeple ciddi anlamda kan kaybederler iþte o zaman bizim askerimize þans doðar ve böylelikle pkk iþi bi nedenle çözüme kavuþabilir
    prof. dr hadi çýnar pkk bitmez çünkü avrupa ve batý bunu istiyor ülke içindede çok destekçisi var diyor
    eskilerden kim kaldý bir cabbari birde ben :=) ayný þeyleri telefuz ediyoruz,

Sayfa 3/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri