Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Þuanki Görüntü Ýþ Öcalan'a affa doðru gidiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliihsan48 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben kime kýzýyorum biliyormusunuz?Bu hükümete falan deðil!!!.O hükümeti ortaya yerleþtirip ül***i bölmesi parçalamasý için çalýþanlara referans veren cahil ,ruhsuz ,yobaz,ucuz halka.Sen halk olarak buysan ülke bölünse de sesini çýkartmayacaksýn.Buna hakkýn yok...Eðer halk olarak bu deðilsen sesin nerede?Üzerine ölü topraðý mý serpildi.Bugün satýþ için pazarlýklar yapýlýrken sen vatanýn için ne yapýyorsun.Biliyorsunuz ''Sahipsiz vatanýn batmasý haktýr'' Sahibi de çýkmadýðýna göre!!!
    sen kimsinde bu milleti ucuzlukla suçluyorsun
    sen hangi toprklarda yaþýyorsunda bu denli rahatsýn ben bu hükümete oy vermdim ama bu topraklarda yaþýyorum senin ucuz diye behsettiðin ülkenin insanlarýyla yaþýyorum haddini aþma doðru düzgün konuþ bu ülke beþ kuruþa satýn alýnmadý ne ucuzdur nede cahil
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþin kökten çözümü bu þerefsizi sallandýrmak.
    bence boþa kürek çekiliyor. ya sallandýr yada ziyaretci dahi alma bunun yanýnaki hiçkimseye talimat veremesin .....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Milleti zihnen yavaþ yavaþ alýþtýrýyorlar.Bu söylemlerin çýkmasý hep bu yüzden.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2 sene önce yanýna kuþ bile almýyorlardý þimdi devletin yasaklý vekilini(!!) aysel tugluk rahatça girip talimat alýp gelebiliyor
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dýþarý çýkmasý içerde kalmasýndan daha iyi...
    --en azýndan eceli ile gebermeyebilir... bir þans doðar...
    --ayrýca milletin askeri polisi kapýsýnda muhafýzlýk yapmaz...
    --imralýyý farklý amaçlar için kullanabilirler..
    --milletin parasý ile karnýný doyurmaz
    --kendine saðlanan güvenlik çemberi ortadan kalklar...en azýndan biz saðlamayýz...
    türkiyeyi deðiþtirenler senin düþündüklerini düþünemiyormu osman kardeþ söylediklerine katýlýyorum ama bence bunlarýnda elikolu baðlý birde alperen kardeþ bölünmeden bahsetmiþ bence o iþlem tamam inananlar cumhuriyetciler ve kürtler bölünmedeki son taplo bu ama bu konudada durmak yok yola devam derlerse iþte o zaman iþimiz var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Milleti zihnen yavaþ yavaþ alýþtýrýyorlar.Bu söylemlerin çýkmasý hep bu yüzden.
    adamlar bilimsel yaklaþýyor hocam daha önce ruslarýn köpekler üzerinde yaptýklarý aclýkla eðitim gibi ermenileri kürtleri yunanlýlarý hatta ingilizleri bile biz katlettik ama biz kurtuluþ þavaþýný niye verdik gerci ondada þuçlu bizdik yarýn göreceksiniz apo kurtuluþ þavaþý vermiþ ve zafer kazanmýþ birlider olaçak bizde alkýþlýyacaðýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bravo o zaman hep birlikte alkýþlarýz nasýl olsa bizi avrupa yönetiyormuþ sorun yok çýkýnca birde elini eteðini öpmeye gideriz nasýl olsa bizi avrupa yönetiyor þerefsize teþekkürde ederiz askerimizi katlettiði için bebekleri öldürdüðü için vatan hainliði yaptýðý için kendisine minnet duygularýmýzý ifade ederiz saygýda kusur etmeyelim mazallah avrupa amerika bir þey der sonra!!! býrakýn bu iþleri dahada yorum yapmam ben satýlmýþlýðý kabul etmiyorum arkadaþ varmý daha ötesi bir kaný bozuk þerefsizi bu formda arþa çýkarmanýn ne anlamý var neredeyse adamý cumhurbaþkaný yaptýnýz sabahtan beri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kurtlar vadisinin bu seneki ilk fragmanýný hatýrlayýn avrupanýn türkiye üzerindeki oyunlarýný harbiden dogru
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cabbari usta o zaman fragmandaki gibi bizde haritamýzý biraz geniþletiriz bu memleketi ite þerefsize býrakacak kadar kansýz olabilirmiyiz böyle bir þey mümkün olabilirmi? sen vatan haini olan bir adamý askeri bebeði katleden bir soysuzu bir partinin baþýnda siyaset yapmasýný kabul edebilirmisin biliyorumki hayýr diyorsun bu mümkün deðil diyorsun bu benim atalarýma vataný için seve seve þehit olan mehmetime hakaret olur diyorsun iþte bende bunlarý düþünüyorum býrak abd yi avrupayý dünya üzerime gelse bilsemki þu anda canýmý vereceðim yinede kabul edemem sende edemessin iþte atalarýmýzda bunu kabul etmemiþ gözünü kýrpmadan vataný için bayraðý ve milleti için ölüme gitmiþ eðerki bizlerde onlarýn torunlarý isek bu yazýlanlar ancak söylentilerden ileri gitmez !

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herkeze selam ustalar

Bakin ,her firsatda yeri geldiginde heryere yaziyorum.Burayada yazmisimdir .Tekrarliyayim

1980 li seneleriydi Berlinde Ofene kanal diye bir tv yayini vardi ,bir gün tesadüfen kanallari gezerken ,Baktim birisi üzerinde süvari elbisesi bir birbucuk metre bir masanin arkasinda ,elindeki kamciyi sallayarak --Nerede bir Türk görürseniz hemen öldürün.Silahla olur sopayla olur tasla olur herne olursa öldürün .Baktiniz gücünüz yetmiyor icinizden nefret kusun diye ..Konusuyordu.Ben ozamanlar konusani tanimiyor kendi kendime yahu ne kadar aptal bari kürtce konusda Türkler anlamasin diye kendi kendime söylenmistim.Aradan zaman gecince sonradan gazetelerde onun o serefsiz oldugunu anladim.

Bugün benim sinirim O yüce meclis catisi altinda onun yandaslarina siyasi hak taniyanlara.Bu kadar acik olarak desdeklediklerini söyliyenler hala o mekanda barindiriliyorlar.Yahu bizim insanimiz bu kadar vurdum duymazmi oldu.Bakin adamlar meclisteki salonlarinda dahi tek bir Türk bayragi bulundurmadiklarini görmüyorlarmi.Birde iki yüzlülüklerini saklamadan tek bayrak diye konusuyorlar.Benim onlara hic lafim yok Benim lafim onlara bu firsati demokrasi adi altinda verenlere.

ASLA VE KATA süphem yok bu milletin özü bunlarin üstesinden gelir.Biz nelerin üstesinden geldik.Hic süpheniz olamasin.

Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri