Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
52 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Þuanki Görüntü Ýþ Öcalan'a affa doðru gidiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

halk ayaklanýr ortalýk çok kötü karýþýr öyle biþey olamaz 5 yaþýndaki çocuk bile anlar bunlarýn olacaðýný bu yüzden cesaret edemzler böyle biþeye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yargýç_1 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    halk ayaklanýr ortalýk çok kötü karýþýr öyle biþey olamaz 5 yaþýndaki çocuk bile anlar bunlarýn olacaðýný bu yüzden cesaret edemzler böyle biþeye
    doðru 5 yaþýndaki çocukta anlar ama sadece 5 yaþýndaki benim 43 senin 27 yargýç 5 yaþýnda deðiliz ancak o anlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

olmayacak bi iþ o

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha ötesi varmý þimdi biþeler yazacam , partizanlýk yapmýsýn diyecekler, ben söylemiþtim , en son halk oylamasýyla engelerin yüzde 70 kalký geriye yüzde 30 kaldý, onlada yakýnda serbest olur, ne acý bir durum ah ülkem vah ülkem, hep et yememekten kaynaklanýyor Türk halkýnýn olaylarý biraz geç idrak etmesi, et pahalý olsun bu millet yemesin protein almasýn sonra kafasý çalýþmasýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    daha ötesi varmý þimdi biþeler yazacam , partizanlýk yapmýsýn diyecekler, ben söylemiþtim , en son halk oylamasýyla engelerin yüzde 70 kalký geriye yüzde 30 kaldý, onlada yakýnda serbest olur, ne acý bir durum ah ülkem vah ülkem, hep et yememekten kaynaklanýyor türk halkýnýn olaylarý biraz geç idrak etmesi, et pahalý olsun bu millet yemesin protein almasýn sonra kafasý çalýþmasýn
    :45::45::45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Öyle bir affederlerki ruhumuz bile duymaz.
    Türkiyede olan biteni duyamadýðýmýz gibi.
    Geçenlerde bir arkadaþ kurtlar vadisinin frakmanýndan bahsediyordu 2023 türkiyesi nasýl olacak olayý.
    Buna psikolojide yavaþ emzirme sonrasýnda çabuk sindirme derler.
    Yani baðzý görüntüleri kafanýza yavaþ yavaþ kazýrlar sonra zaten bünye olayý kabul etmiþ olur ister istemez sesini bile çýkartamazsýn.
    Ýþte apo denen canininde olayý aynen böyle olacak bir bakacaksýnýz daðda gezinen köpekler millet vekili olmuþ baþlarýnda özgür apo.
    O yüzden herþeye evet dememek lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

af þimdi çýkmaz 2011 seçimimde bir terör yasasý çýkarýrlar bu apoyuda kapsar.hadin EVET DÝYELÝM TÜRKÝYE devam edin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu memlekette ancak kafeste beslenmesine izin verilir o soysuzun dýþarý çýktýðý andada artýk siyaset yada rejim deðil orman kanunlarý geçerlidir çýkarmaya maçasý yiyen bir delikanlý varsa buyursun çýkarsýn bakalým o köpeði mangal gibi yürek bile fayda etmez bu türk milleti o yüreði söker oradan kedilerin önüne atýverir bu iti çýkarýrlar önümüzdeki sene diyen arkadaþlara afederler kimsenin ruhu bile duymaz diyen arkadaþlarada 2 çift sözüm var böyle bir olaya tepkisiz kalýrmýydýnýz kusura bakmayýn ama bu memleket o kadar ucuz deðil en azýndan benim bünyem bu olaylarý kaldýracak kadar geniþ deðil!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veyselbakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu memlekette ancak kafeste beslenmesine izin verilir o soysuzun dýþarý çýktýðý andada artýk siyaset yada rejim deðil orman kanunlarý geçerlidir çýkarmaya maçasý yiyen bir delikanlý varsa buyursun çýkarsýn bakalým o köpeði mangal gibi yürek bile fayda etmez bu türk milleti o yüreði söker oradan kedilerin önüne atýverir bu iti çýkarýrlar önümüzdeki sene diyen arkadaþlara afederler kimsenin ruhu bile duymaz diyen arkadaþlarada 2 çift sözüm var böyle bir olaya tepkisiz kalýrmýydýnýz kusura bakmayýn ama bu memleket o kadar ucuz deðil en azýndan benim bünyem bu olaylarý kaldýracak kadar geniþ deðil!!!!
    Aynen katiliyorum .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dýþarý çýkmasý içerde kalmasýndan daha iyi...
    --en azýndan eceli ile gebermeyebilir... bir þans doðar...
    --ayrýca milletin askeri polisi kapýsýnda muhafýzlýk yapmaz...
    --imralýyý farklý amaçlar için kullanabilirler..
    --milletin parasý ile karnýný doyurmaz
    --kendine saðlanan güvenlik çemberi ortadan kalklar...en azýndan biz saðlamayýz...

Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri