Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
52 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Þuanki Görüntü Ýþ Öcalan'a affa doðru gidiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben kime kýzýyorum biliyormusunuz?Bu hükümete falan deðil!!!.O hükümeti ortaya yerleþtirip ül***i bölmesi parçalamasý için çalýþanlara referans veren cahil ,ruhsuz ,yobaz,ucuz halka.Sen halk olarak buysan ülke bölünse de sesini çýkartmayacaksýn.Buna hakkýn yok...Eðer halk olarak bu deðilsen sesin nerede?Üzerine ölü topraðý mý serpildi.Bugün satýþ için pazarlýklar yapýlýrken sen vatanýn için ne yapýyorsun.Biliyorsunuz ''Sahipsiz vatanýn batmasý haktýr'' Sahibi de çýkmadýðýna göre!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliihsan48 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben kime kýzýyorum biliyormusunuz?Bu hükümete falan deðil!!!.O hükümeti ortaya yerleþtirip ül***i bölmesi parçalamasý için çalýþanlara referans veren cahil ,ruhsuz ,yobaz,ucuz halka.Sen halk olarak buysan ülke bölünse de sesini çýkartmayacaksýn.Buna hakkýn yok...Eðer halk olarak bu deðilsen sesin nerede?Üzerine ölü topraðý mý serpildi.Bugün satýþ için pazarlýklar yapýlýrken sen vatanýn için ne yapýyorsun.Biliyorsunuz ''Sahipsiz vatanýn batmasý haktýr'' Sahibi de çýkmadýðýna göre!!!
    sen kimsinde bu milleti ucuzlukla suçluyorsun
    sen hangi toprklarda yaþýyorsunda bu denli rahatsýn ben bu hükümete oy vermdim ama bu topraklarda yaþýyorum senin ucuz diye behsettiðin ülkenin insanlarýyla yaþýyorum haddini aþma doðru düzgün konuþ bu ülke beþ kuruþa satýn alýnmadý ne ucuzdur nede cahil
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri