REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Dreambox izmir bayisi kim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HasanHüseyin1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    securityizmir 3 gün önce onkolog arkadaşımıza dm 800 se aldık Atabay Elektronikten. Yasal cihaz değilmiş dedik.Ayfer Hanım klon cihazlar çok piyasada bizdede var dedi.Sizin şu an aldığınız orjinal cihaz dedi. Tam fatura orjinal garanti belgesi doldurdu.Birde cihazdaki kodları Multimedia nın sayfasında onaylatıp verdi. Falas belleğimize drembox kurtarma yazılımı programı verdi . Resimli anlatım dosyası yükledi.Online msn destekte Kemal beyin adresinide verdi.Facebook tan bilgilendirmelerde yapıyoruz deyip ordaki adreslerinide yazdı. Yazılım dosyalarını onlardan istememizi veya orjinal yazılım olduğundan emin olduğunuz yazılımları yükleyebilirsiniz aksi halde cihaz çöker dedi. Ben aldığım cihazdan yana rahatım şu an.Ama sizin ne kastettiğinizi tam anlamadım .Bakılacak başka bir işlem varsa yazın kontrol edelim. Atlanta android cihazı çok methetti.Oda orjinal cihaz. Bayisi zaten. Biz Dreambox se orjinal cihaz aldık
    Atabay dan aldıysanız rahat olun.Bizim arkadaş 2004 yılında almış ilk cihazını.O zaman piyasada dreambox u bilen yoktu diyor.Adamlar halen dreambox satıyor 2004 ten bu yana haklarında olumsuz bir yazı bile göremedim internette.Özellikle arattım. Bende yeni dönem müşterileriyim.faceook adreslerinden çok güzel paylaşımlarda bulunuyorlar.
    Orjinal demişlerse orjinaldir. malınında sözününde arkasında duran bir firma.
    Güleryüzlü çalışanları var.Teknik servistekilerde bilenler bilir baya yardımcı oluyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amasyaspor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dm 800 ve dm 500 lerde şifre varsa nasıl kaldırılıyor bir yazarmısınız

biraz zahmetli bir iş. önce orjinal image atmayı deneyiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selvi64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    biraz zahmetli bir iş. önce orjinal image atmayı deneyiniz.
    kanal listemin kaybolmasını istemiyordum.resimli anlatım buldum.
    hallettim eyvallah kardeşim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri