kesinlikle haklısın hocam.Ben semtimizdeki bir montajcı ile gidip çankayadan bir yerden aldım.2 ayda bir şifreler çalışmıyor diye gittiğimde, İlegal yayın deyip her sefe 50 TL ücret verdim . Yasal abone olsam bu kadar zararım olmazdı.Sonra montajcı dükkanını kapattı. Gittim çankaya dakininde yerinde yeller esiyor. Şifreyi nerden aldık onuda bilmiyom.Flash gidik diye bi tamirciye gönderdiler 35 TL verdim.1 ay çalıştı sonra cihaza elektirik gelmedi.Yaptırdığım yere gittim yazılım atmışsındır yakmışsındır dedi cihazı.Ben yazılım atabilsem sana niye getireyim be adam.
Ders olsun diye yazıyorum arkadaşlar.Dreambox a tövbe etmiştim.Forumlarda gördüm Atabay elektronik i . 2 cihaz aldım gayette memnunum.Başlarından savmıyorlar sattıktan sonra .Alanlar bilir eminim. destek tam.Araştırmadan malı almayın.Güvenilir yerden alın benim gibi ortada kalırsınız.Birsürü ithalatçı varmış dreambox ta.Hepsininde kalitesi garantisi farklı imiş Atabay ın söylediğine göre.Ben 2 cihazıda 2 yıl garantili faturalı aldım

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri