redline a ictimainin bis kodlarını nasıl girebiliriz? yardımcı olabilecek var mı?
redline a ictimainin bis kodlarını nasıl girebiliriz? yardımcı olabilecek var mı?
redline cs 104x ıdman ve ıctımaı keylerını nasıl gırebılırız her tarafta aradım bulamadım bu formda gırıpte ızleyen arkadaşlar varmı relıne yetkılıler bızlerı maalesef unuttu.
ben bişey anlamadım![]()
Başka bir siteden alıntıdır umarım işinize yarar bu şekil çözümlenmiş bu konuKanal listesinde DHA Feed kanalını İdman Tv nin yanına getir.
DHA Feed kanalına gir. Menü-kurulum-anten ayarları gir, sağ taraftaki transponderin üzerine gel OK le. sarı tuşa (Pid düzenleme) bas.
DHA Feed kanalını bul ve OK le. Pid değerlerini sırasıyla 308, 296 ve 8190 olarak değiştir. OK le ve bir kere exit tuşuna bas ve bir önceki sayfaya dön. Yeşil tuşa (yeni) bas. Sonra 10973 yatay 11200 ve fec 5-6 olarak değerleri gir, OK le. Ama tp araması yaptırma. Exit tuşuyla tamamen menüden çık. Artık DHA Feed kanalının içerisinde idman tv yi izleyebilirsin. Şifreye geçtiğinde de page tuşuna sonra da mavi tuşa bas, ilk satıra ilgili değerleri gir, OK le. İdman tv açılır.
İctimai tv için ise, yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra aynı kanal üzerinde menü-kurulum-anten ayarları-transponderin üzerine gel OK le. Sarı tuşa (pid düzenlemesi) bas. Tekrar OK bas. pid değerlerini sırasıyla 33,36,33 olarak değiştir. OK le. Menüden tamamen çık. Page tuşuna sonra mavi tuşa basıp, ictimai tv nin değerlerini gir. Kanal açılır
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Üstat bu kadar yıldır cihazlarla uğraşırım her türlü cihaz gördüm hiç böyle bir çözüm görmemiştim kim becermişse bu işi benden bravo.Ne menem bir kanalmış.
redline br 1000x modelinde idman tvyi çözmek nasıl peki
1000x'te idmanı nasıl izlerim
herkese slm.arkadaşlar daha önce rustavi2yi izliyodum fakat şimdi kendi frakansında yok.nereye gittti.bulamadım şimdiden teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri