Açıyorsa yuklemenize gerek yokBABA_YUKSEL Nickli Üyeden Alıntı
Açıyorsa yuklemenize gerek yokBABA_YUKSEL Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
eline sağlık kardeş
eline sağlık kardeş
cihaz devamlı baglatlı yok hatası veriyor nedendir acaba cihaz next2005 12.c1.a5
Selam;
Bu işe bugün ilk denememle başladıım ve şu anda yazılımı at-7010 a attım. Ancak keyleri sıfırlamama rağmen (sarı+mavi+yeşil+menü) bu sayfanın içinde BISS ile ilgili bir içerik göremedim. Şifrelerde çözülmüo...Nedeni ne olabilir? Mutlaka bir hata yapıyorum ama..
Birde orada Dosya Türü: zip AT-7010DZ_HW-16.00.A1_Fech-060617_SW-02.00.07_EMU-5.8.128.zip
AT-7011DZ_HW-16.C0.A1_Fech-060617_SW-02.00.07_EMU-5.8.128.zip var bunlardan hangisi sonuca ulaştırır ve farkı nedir? Acemi olmak zor...![]()
acemi olmak çok zor.dosyayı yuklemek için dosyayı çıkartmanız gerekli sonra kup 230 veya 240 la fileden dosyayı seçin boşluk tusuna basın sonra cihazın fişine takın yuklemeye başlar.tabi siz ilk yuklediginiz için com ayalarınıda yapmanız lazım.com kaçtaysa
benim sorun ne olabilir başka cihazda sorun yok yükleniyor kendi cihazıma atıyorum sunyy 7010 dcı opnda norma l yüklaemeyi yapıyor ama next te sorun baglatı yok diyor.
Bunları yaptım. Com 2 den baglantı kurdum önce download yapıp sonra da wtiring flash işlemi bitti. Ancak şifreler çözülmüyor...
kanal kilidini açık konuma getirdiniz mi??
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri