Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Hemoroid(Basur) Nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 Hemoroid(Basur) Nedir?

:45:
    Halk arasında basur olarak da bilinen hemoroid hastalığı anüs ( makat ) bölgesindeki toplar damar yumağının belirginleşmesi ve dışarıya doğru sarkması ile oluşur. Anüs bölgesinde mukoza dediğimiz en üst tabakanın hemen altında deri seviyesinden 2-3 cm. yukarıya doğru çepeçevre geniş bir toplar damar ağı vardır. Bu damarların aynen bacaklardaki varisler gibi genişlemesi, sarkması ile hemoroid oluşur.

Damar şişmesi makat kanalının hemen üst kısmında olduğunda buna iç hemoroid, kanalın dış kısmındaki derinin altındaki damarlar şiştiğinde ise buna da dış hemoroid denir. Hemoroid hastalığı genellikle iç hemoroidlerin belirginleşmesi ile oluşur, hastalık ilerlediğinde buna dış hemoroidler de eklenir. Bazı kişilerde ise iç ve dış hemoroidler beraber başlayabilir veya yalnız dış hemoroid oluşabilir.

Hemoroidler 4 derece olabilirler. Birinci derece hemoroid kanalda oluşur., ikinci derece hemoroid defekasyon esnasında, ıkınınca dışarıya sarkar, sonra kendiliğinden geri gider. Üçüncü derece hemoroid ise dışarıya sarktıktan sonra ancak elle itince geriye gider, dördüncü derece hemoroidler ise en ilerlemiş durumdur ve elle itilmesine rağmen içeriye gitmez ve hep dışarıda dururlar.

Hemoroid Hastalığının Sebepleri Nelerdir?

-Kabızlık
    -Uzun süreli ishaller
    -Ailevi yatkınlık
    -Toplardamar yapısındaki bozukluklar
    -Karın içi ve basıncını arttıran sebepler (gebelik, siroz)
    -Acılı ve baharatlı gıdaların fazla tüketilmesi
    -Aşırı alkol tüketimi
    -Tuvalet ihtiyacını ertelemek veya tuvalette uzun süre oturmak
    -Yaşlılık

Hemoroid Hastalığının Belirtileri Nelerdir?

-Makat etrafında kaşıntı
    -Makatta ağrı
    -Dışkı öncesi, esnasında veya sonrasında kan gelmesi
    -Makatla ele şişlik gelmesi
    -Barsakların tam boşaltılmadığı hissi

İdasil Hemoroid Kapsül İle Ağrısız, Ameliyatsız Yan etkisi Olmayan Tamamen Doğal Bitkilerle Hemoroid (BASUR) Rahatsızlığından Kurtulacaksınız.

İdasil Hemoroid BASUR Kapsül Tamamen Bitkisel Olup Hiçbir Yan Tesiri Yoktur. Yeni Doğum Yapmış Hanımlar Dahi İdasil Hemoroid Kapsülü Rahatlıkla Kullanabilirler.

İdasil Hemoroid BASUR Kapsülü Kullanmaya Başladığınız Anda ilk Önce Kanamayı Keser, Daha Sonra Ağrıyı, Sancıyı ve Yanmayı Keser. Sarkmış Olan Memecikler Kullanım Süresi İçinde Yerine Oturur. Bir daha Böyle bir Rahatsızlık Görmezsiniz..

- Hemoroid (Basur) Tedavisi için İdasil Hemoroid Kapsül,
    - Hemoroid Rahatsızlığının Giderilmesinde,
    - Varis Rahatsızlığının Giderilmesinde,
    - Mide problemleri ve Sindirim sisteminin düzenlenmesinde kullanılır.

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Annemde Basur var :(((

paylaşımınız için teşekkürler :45: annemin senelerdir basuru var fakat ameliyet da olduğu halde tekrar nüksetti en kötüsü de ağrıları çok ve oturamıyor acaba sizin bahsettiğiniz bu hemoroid hapı idasil ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama internette daha önce incelemiştim ve şimdide sizin paylaşımınızda gördüm. annem için almayı düşünüyorum bitkiselmiş ve yan etkileri yokmuş umarım en azından ağrılarını keser :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Hemoroidinize kesin çözüm !!!

Alıntı mamoro Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşımınız için teşekkürler :45: annemin senelerdir basuru var fakat ameliyet da olduğu halde tekrar nüksetti en kötüsü de ağrıları çok ve oturamıyor acaba sizin bahsettiğiniz bu hemoroid hapı idasil ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama internette daha önce incelemiştim ve şimdide sizin paylaşımınızda gördüm. annem için almayı düşünüyorum bitkiselmiş ve yan etkileri yokmuş umarım en azından ağrılarını keser :45:
    önce teşekkürler. eğer siteye girerseniz daha çok bilgi sahibi olursunuz. çünkü idasil hemoroid hapı bitkisel ve %100 kesin çözüm sağlar arkadaşım 3 kutu kullandı ve tamamen ağrıları , kanaması kesildi hatta memeleşmeyi bile yavaş yavaş geri çekmiş. annenize buırdan geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen.sağlıklı günler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri