Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: GoldMaster Fortis Taban 01-10-2010 Tarihli Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler elinize sağlık. yalnız bu yazılım 79500'de dahili belleği bloke ediyor. bu blo***i 01.03.2010 taihli eski yazılımda yapmıyor. bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski modellere sanırm çıkmayacak bu gidişle. en iyisi makinayı değiştirmek lazım. gm 4150 j. saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Alıntı bengimuzik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 9400 Cı var, Ama Artık Hiç Bir Ümidim Kalmadı, Çünki Cihazlarımız Artık Bence Kesinlikle Teknik Destek Görmeyecektir, En İyisi Bence Cihazları Değiştirmekten Başka Çare Yok 2 senedir hatta 3 yıl oluyor hiç bir kıpırdanma yok.
    Kesinlikle haklısın Nisan ayına kadar Gold master 10 tane cihaz aldım değiştirdim hep bişeyler eksik Next in minikini aldım vallahi bu paraya süper.9400 ci vitrin süsü oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar usb ile birtürlü yazılımı atamadım bundan evvelki yazılım var ondanmı acaba yardımcı olursanız sevinirim saygılar hepinize iyi akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9000 serişii olanlar ben ce yazilim beklemeyinç unku onlar eşki model. hep yenl modellere veriyorlar yazilimi..yani makineler elimizde .....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar 4450 serisi cihazlara yeni yazılım yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler ama 9600 serisi Cok uğraştım bakalım daha deneyeceğim Herkese selamlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ben burda 72000 fta nın dosyasını bulamadım hıcbırınde 72000 yazmıyo hangısını yukluycem yardım edermısınız ustte kırmızı yazılı olanlarda yazıyo ama ındırılecek dosyaların arasında yok
    Konu 06MasteR tarafından (06-10-2010 Saat 02:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler millet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler elinize ve emeğinize sağlık

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri