REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart ta Yaprak Dökümü Sürüyor.Futbolsmart Platformdan kaldırıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-Smart ta Yaprak Dökümü Sürüyor.Futbolsmart Platformdan kaldırıldı

D-Smart 43.kanalda yayın yapan ve benim çok sık takip ettiğim kanallardan biri olan Futbolsmart saat 00.00 itibariyle d-smart platformdan aniden kaldırıldı.Bakalım bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılacakmı.Bekleyip görelim bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaldırıldığını zannetmiyorum. Bence frekans değişikliği yada geçici bi hata olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru,hızlı bir çöküş yapmıyordur umarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı donadotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kaldırıldığını zannetmiyorum. Bence frekans değişikliği yada geçici bi hata olabilir.
    Frekans değişikliği olsa otomatik olarak kanal listesini D-Dmart günceller. Ve üyelerine gerekli bilgilendirme yapılır.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

muhtemelen kanalın ismi değişir dsmart içinde yeni bir pakette karşımıza çıkar tabii farklı bir ücret tarifesi ile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mekan16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    muhtemelen kanalın ismi değişir dsmart içinde yeni bir pakette karşımıza çıkar tabii farklı bir ücret tarifesi ile.
    Benim de aklıma yattı bu fikir.Bu bölümde d-smart bazı çalışanlarını işten çıkardı diye söyleniyordu.Yeni bir isim yeni bir paket olabilir.Bunun örnekleri var.D-Smart ilk açıldığında Fantasy kanalı vardı.Ücret ödemeden izliyorduk.Birden kaldırıldı aylar sonra isim değiştirmeden ****** pakete dahil oldu.Üstelik aynı isim fakat ücretli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim de aklıma yattı bu fikir.Bu bölümde d-smart bazı çalışanlarını işten çıkardı diye söyleniyordu.Yeni bir isim yeni bir paket olabilir.Bunun örnekleri var.D-Smart ilk açıldığında Fantasy kanalı vardı.Ücret ödemeden izliyorduk.Birden kaldırıldı aylar sonra isim değiştirmeden ****** pakete dahil oldu.Üstelik aynı isim fakat ücretli.
    Önce müşteri çekecek ondan sonra müşteriyi sömürecek.Her kanal isim değiştirdi paralı oldu.Zaten uyduda fta olan kanalları çıkarırsan pek birşey kalmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smart olayı bu işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 hafta içinde geri gelir ama hd olur ücretli olur bekleyip görelim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelse gelse seneye gelir bu kanal tabii bizim küçük dev takımlarımız avrupa liglerine çıkabilirlerse.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri