REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Cep Numaranla beraber paranıda taşı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cep Numaranla beraber paranıda taşı...

Numarasını taşıyan ya da hattını iptal ettiren ön ödemeli abone 3 ay içinde başvurursa kalan konuşma ücretini geri alacak...

Numara taşıma uygulaması ile numarasını taşıyan borçlu abonelerin yanında, ön ödemeli (kontörlü) hatlardan numarasını taşıyan milyonlarca vatandaşın kullanamadığı konuşma ücreti operatöre kalıyordu.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'nun (BTK) son aldığı kararla, bir ön ödemeli hattı olan vatandaş, numarasını taşıyıp ya da iptal ettikten sonra hattında kalan konuşma ücretini 3 ay içinde operatöründen isteyebilecek. Operatör ise 15 gün içinde ödeme yapacak.

Örneğin bir ön ödemeli abone 100 liralık konuşma yüklediği hattıyla 20 liralık konuşma yapıp başka operatöre geçtiğinde, eski operatöründen 80 lirasını alabilecek. Öte yandan BTK asgari ücret yükleme miktarını 5 liradan 10 liraya yükseltti. Böylece hattı kapanan aboneler, 10 liralık yükleme yaptıklarında hatları yeniden açılacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel uygulama olmuş bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet doğru bir uygulama olmuş ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaynak yok arkaşım ben aveadayım turkcele geçecem yeni yükleme yaptım turkcele geçeçem paramı kimden isteyecem

btk nin sitesinde bulamadım ben bununla ilgli bir şry

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öğrenci adam napcak ?
    5 tl yüklüoduk önceden hat açılıodu şmdi 10 tl mi yüklücez ya bu tam bir saçmalık :S

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu konuyla ilgili turkcell ile irtibat kurdum ve gelen yanıt bu oldu ,,,,,

Sayın Erdahan,

Belirttiğiniz konuyla ilgili çıkan haberlerin hatalı olduğunu ve uygulamanın 1 Ocak' ta yürürlüğe gireceğini belirtmek isterim.

Bu konudaki gelişmeleri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Ufuk Yargı GÜLER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri