Tam olarak kesilmiyor kaliteli altın uçlu scartların kestiğini duydum ama deneme fırsatım olmadı.
Teşekkur: 0
Tam olarak kesilmiyor kaliteli altın uçlu scartların kestiğini duydum ama deneme fırsatım olmadı.
altın uçlu scartların pıyasada olan en ıyı ürün oldugunu biliyorum ama 1 türlü deme sansım olmadı uydu cıhazını alırken sormustum o zman aldıgım yerde yoktu bende hıc ıhtıyac duymadım takı son 2 aydır ugultu artınca kadar,sonra da nasıl kesebılecgımı 1 arastıram dedım ancaa boyle altın uclu scart kullan arkdaslar varsa sesın net cıkıp cıkmadıgın yazarsa ıyı olur sayet ugultu hıc yoksa yenı 1 scart almayı dusunurum
acaba görüntüyü scarttan değilde. video + L+R uclarından aktarsak cızırtı yıne olurmu
bendede oluyordu fakat bir tane sony marka 102 ekran lcd televizyon aldım sarı scart aldım vede taktım fakat ben alırken hangi marka iyi olur hangi marka kötü olduğunu bilmeden aldım 1 tane şimdi onu kullanıyorum ama ben ses için almadım bana lcd yi aldığımda dedi bazı arkadaşlar bu sarı scartı alırsan lcd de görüntü en %60 net olur dediler hemen hemen olmasada yakın hd kaitesinde görüntü izlersin dediler fakat normal lcd görüntüsü dışında hiç bir görüntü alamıyorum scartı çıkarıyorum hiç bir değişiklik yok takıyorum aynı bu konuda bilen bir arkadaşımız varsa bana yardımcı olabilirmi acaba?
mekan 16, rf jack a bağlayacağımız kablonun da sarı telini kesecek miyiz?
Konu securiter20 tarafından (08-11-2018 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri