dreambox 500s 1kalite fulll+full serverlik almak istiyorum ama bu sistemi kullanan arkadaşlardan abilerimden yardım almak istiyorum
dreambox 500s 1kalite fulll+full serverlik almak istiyorum ama bu sistemi kullanan arkadaşlardan abilerimden yardım almak istiyorum
özellikle kanallarda donma veya böle buğlanma gibi bi sıkıntı yaşanıyormu yada böle yazılımdır ne bilim buna benzer şeylerle karşılaşıyormu
toprağım makur üstada bi danış
Dreambox 500 s siyah kasa kaliteli olanın bulabilirsen çanak sistemın mılımetrık ayarlı ıse sorun yaşamazsın.
Şifreli kanallarda donma vesayre server le alakalıdır ama bu paraya ave izlediğin kanallara bakacak olursa arasıra lı donmalara hoşgöru ile yaklaşmak zorundasın zira izleyeceğin kanallara yasal üyelık dünyanın parası.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
evet üstad doğru dedin
sağolun bilgilerini için tşk ederim
yaklaşık 1 haftadan beri dreambox s500 kullanıyorum sıkıntısız izlemek için sonunda tam anlamıyla sonuca ulaşttım 1cisi anten yarının çok ii olması gerekmektedir anten çapı bunun için önemli düşük sinyali kabul etmiyo bu sistem + lnb ii olması..2cisi bağlantı ayarları modemden sviçle elle yapılmış cet6 kabloyla kullanıyodum sıkıntı yaşadım bunu orjinal fabrika üretim cet 5 modemden direk bağlantı ile çözdüm cihazın modeme yakın olmasıda büyük faktör 3 cüsü hassas b icihaz olduğundan dolayı kumandayı pat pat diye kullanılmayacağını sakin ve tane tane tuşlara basılarak kullanılacağını öğrendim umarım yardımcı olmuşumdur kullanan arkadaşlara ayrıca VOLKAN USTAMA tşk ediyorum birikimleriyle yardımlarından dolayı
Konu seremir tarafından (25-10-2010 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.
next in cihaz olarak kalitesine diyecek bişey yok ama açtığı kanallar bakımından serverlı dreamboxı tavsiye ederim güngör abi yinede karar senin tabiki
server ve ccam konusunda next dreamboxun eline su dökemez dreambox 1.numara.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri