süleyman ustam bilgi için tşkler gemini 4 20 yüklü12 v2 de evetorjinal adaptör haklısın bide motorlu çanak var aşırı geziyorum![]()
süleyman ustam bilgi için tşkler gemini 4 20 yüklü12 v2 de evetorjinal adaptör haklısın bide motorlu çanak var aşırı geziyorum![]()
seremir işi baya ireltmişsin ben bilgisayar aldım drembox ta aldımmı geriye ne kalır bana yardımcı olursun ne yapılacaksa
öğreniyom abim ya zaten 1 haftamı aldı çözmem dahada bilmediklerim var ama araştırıyorum sen al dreambox ı yardımcı olmammı ben sana ayrıca pc hayırlı olsun abim net alacaksan modemi kablosuz al
abi ben sana bişey sölim orjinal fabrika çıkışlı cet5 yada cet 6 kablo al çok sıkıntı yaşadım elle yapılmış kablodan evet haklısın modemden dreamboxa
bende tekportlu kablosuz modem vardı swiç aldım swiçle bile sıkıntı olduğu için tv yi modeme yaklaştırdım modemden direk kabloyu dream e taktım pcde usbli vireless cihazı ile bağlantıyı sağladım
abi server iide ben ço kzapladığım için takılıyom rahat ol top güzel oynanıyo hiç sıkıntı :45:
Bilgi Paylaşımı için teşekkürler.
rica ederim güngör abi 1 haftadan beri bu yeni sistemle uğraşıyom rüyalarıma giriyo artık![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri