REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
44 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dreambox 500 s 1 kalite kullanan arkadaşlar

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dreambox 500 s siyah kasa kaliteli olanın bulabilirsen çanak sistemın mılımetrık ayarlı ıse sorun yaşamazsın.

Şifreli kanallarda donma vesayre server le alakalıdır ama bu paraya ave izlediğin kanallara bakacak olursa arasıra lı donmalara hoşgöru ile yaklaşmak zorundasın zira izleyeceğin kanallara yasal üyelık dünyanın parası.
    yaklaşık 1 haftadan beri dreambox s500 kullanıyorum sıkıntısız izlemek için sonunda tam anlamıyla sonuca ulaşttım 1cisi anten yarının çok ii olması gerekmektedir anten çapı bunun için önemli düşük sinyali kabul etmiyo bu sistem + lnb ii olması..2cisi bağlantı ayarları modemden sviçle elle yapılmış cet6 kabloyla kullanıyodum sıkıntı yaşadım bunu orjinal fabrika üretim cet 5 modemden direk bağlantı ile çözdüm cihazın modeme yakın olmasıda büyük faktör 3 cüsü hassas b icihaz olduğundan dolayı kumandayı pat pat diye kullanılmayacağını sakin ve tane tane tuşlara basılarak kullanılacağını öğrendim umarım yardımcı olmuşumdur kullanan arkadaşlara ayrıca VOLKAN USTAMA tşk ediyorum birikimleriyle yardımlarından dolayı
    Konu seremir tarafından (25-10-2010 Saat 22:47 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri