bu konuda haklısın maho ustad:45:
bu konuda haklısın maho ustad:45:
Öncelikle teşekkürler arkadaşlar. ben zaten next ile kıyaslamadım. Kaldıki server ve ccam işi dreamboxın konusu. ben görüntü kalitesi, kanal geçişleri, donmalar, menü kullanımı vs. yani genel özellikler ile ilgili konularda tavsiye bekliyorum.
Arkadaşım eger aldıgın cihaz 1 nci kalite klon dreambox ise sorun yok demektir,burda önemli olan aldıgın server ne kadar kaliteli hizmet veriyor ve kullandıgın image ve backup çok önemli, bu konuda en iyi stabil çalışan gemini 4.2.0 image ve .2.1.2 cccam kurulu backup kullanmalısın bu donmaları azaltacak ve kanal geçişlerini hızlandıracak ; görüntü kalitesi konusunda kullandıgın tv nin hz ve kontras olayıyla ilgilidir yani cihaz da görüntü kalitesi düşmez zaten gelecek dönemler HD yayınları çogalacagı için farkı ordan görebilirsin.
Dreambox konusunda yeterli bilgiye sahip degilsen macera arama çünkü dreambox cihazı pc gibidir ne istersen yapabilirsin ama teknik bilgin varsa yoksa en yakın servise gitmek zorunda kalırsın , merak ettigin konularda yardımcı olmaya çalışayım,ben uzun zamandır kullanıyorum ve bu konuda bilgi sahibiyim.......
dreambox u kullanmayı öğrendikçe daha çok ***if veren bir cihaz oluyor.
baretta ustaya aynen katılıyorummm
dreambox server kullanmak için bir numara cihazdır
benim bu konuda aklıma takılan bir tek şey var hep 1, sınıf klon 2, sınıf klon diyuoruz ama aldığımız cihazın gerçekten 1, sınıf klonmu yoksa 2, sınıf klonmu olduğunu nasıl bilecez
bazen mesela uyduyu değiştiriyon kanalın üstüne geliyorum açılıyo kanal öle donup kalıyo kumanda ya basıyorum kanal değiştirmeye makina kitlenip kalıyo tekrar açmak zorunda kalıyorum bunun sebebi ne olabilir tşkler
arkadaşım şahsen ben gmini 1.70 kullanırken bu sorunla çok sık karşılaşıyordum sebebi gmini yazılımından bıkmış tım ve şimdi plliturko v8 yazılımı kullanıyorum 8aydırkullanıyorum donmave kilitlenme yok çok aşırı zap yapmayacaksın birde adaptörüne degiştirdim orjinalininamperi 12v 2diramperi düşüktür yeni aldıgımadap tör 12 v 5amper donma takılma yok dm 500s kullanıyorum
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri