REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: dreambox 500 s 1 kalite kullanan arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rica ederim güngör abi 1 haftadan beri bu yeni sistemle uğraşıyom rüyalarıma giriyo artık
    Sırf uğraşmak için bile almak istiyorum valla. Yazılanları okudukça insan balıklama atlamak istiyor yahu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi gerçekten eğer tv izlemeyi seviyosan futbola belgesellere karşı sempatin varsa süper bişey ya gerçekten anlatılanların fazlası var eksiği yok gerçekten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi gerçekten eğer tv izlemeyi seviyosan futbola belgesellere karşı sempatin varsa süper bişey ya gerçekten anlatılanların fazlası var eksiği yok gerçekten
    Yani illaki Beni bu gece uyutmayıp sabahtan dreambox işine sokacan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim güngör abi 1 haftadan beri bu yeni sistemle uğraşıyom rüyalarıma giriyo artık
    hemşerim fazla kaptırma kendini drembox alemine
    Konu muslum-baba tarafından (28-10-2010 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

napim be gökhan abicim başka bi uğraşımızmı var uydu çanak sistem pc bide tabi emir efe var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yani illaki Beni bu gece uyutmayıp sabahtan dreambox işine sokacan.
    güngör abi aldın mı dreambox

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güngör abi aldın mı dreambox
    Yok kardeş vakit olmadı bugün.Sırf uğraşmak için ilk fırsatta alacağım kafaya koydum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox aldığımdan beri tv seyredemiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırdır mekan neden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. kaliteden şaşmayın.arıza,kanal donma,kilitlenme ve diğer sorunları yaşamazsınız.satıcılar seri no ve içindeki yanan ışıktan bilir.netten ve bilmediğiniz kişilerden server ve cihaz almayınız.sıkıntısız izlemek istiyorsanız tabikii...

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri