Teşekkur: 0
Daima coşar inşallah.
Bugün antencii gelmedi çizikler az oldu. Buda olumlu bir gelişme sayılır forum için. Luzumsuz meşguliyet minimum.
Bugun az önce panelden baktım 185 kişi uye olmuş..Herkese teşekkurler uyeden çok katılımların olması dilegiyle umarım birgun buda olacaktır
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Forum günden güne daha fazla ilgi çekmeye başladı. Ancak arttıkça beraberinde çekemeyenlerde artıyor. Allah kötü niyetlilere fırsat vermez işnşallah.
Yedekleri alıyoruz ne olur neolmaz diye çekemeyen malesef çok.Milleti kolundan tutupta zorla uye yapmıyoruzki gelen geliyor onca mp3 sitelerive ***** siteler arasında supersatforum hepsini geçmiştir belki 1 numara olamayız ama ilk 5 te olmakta guzel :9
Bugün bereketli bir günmüş.
Bakın sanal alem gerçekleri biz bu siteden para kazanmıyoruz .tum yazılım verean görevli arkadaşlarımızda kazanmıyor ama böyle guzel seyler olunca herkes mutlu oluyor .Bunun degerini çok iyi bilmek lazım işte mutluluk hiçbirşeyle ölçülmez
Bereketli derken, üye sayısı bakımından demek istedim. Gönllülük ve fedakarlık esasına göre çabalar sonucunda mutluluk duymak hakkıdır herkesin. Sanal dostluklsrın kurulmasıda işin diğer bir yüzü.
zaten yanlış anlamadım..Szizi biliyoruz ali abi.belki bilmeyen uye arkadaşlarımız şöyle sanabilir.siteye bak bugun yine paralar kırılmıştır diye .olurmu olur :00000004: :00000004:Yaban Ali Nickli Üyeden Alıntı
saygılar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri