Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Umut sözleþme imzaladý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Umut sözleþme imzaladý

Umut sözleþme imzaladý
    Trabzonsporun Ankaragücü’nden transfer ettiði forvet oyuncusu Umut Bulut Mehmet Ali Yýlmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 4 yýllýk resmi sözleþme imzaladý.

Ýmza töreninde Genel Sayman Emin Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Akçay Umut Bulut’a eþlik etti.

Törenin baþýnda konuþan Kahraman, Trabzonspor’a çok deðerli bir sporcu kazandýrdýklarýný söyleyerek, “Umut’u uzun bir zamandýr takip ediyorduk ve kendisini Trabzonspor’a kazandýrmak için çok çaba sarf ettik. Belki beklenenden geç oldu ama sonu iyi oldu” diye konuþtu.

Kahraman, “Umut, hem yeteneði hem de ahlaký yüksek bir futbolcu. Transferi tüm camiamýza hayýrlý olsun, Ankaragücü’ndeki baþarýlarýný burada da sürdürmesini diliyoruz” dedi.

Emin Kahraman, “Umut’la dört yýllýk bir sözleþme imzaladýk ama oyuncumuzun sergileyeceði iyi performansla bunu inþallah bir 4 yýl daha uzatýrýz” açýklamasýný yaptý.

Umut ise Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiði için duyduðu mutluluðu ifade ederek, “Baþta Ankaragücü Baþkaný Cemal Aydýn ve yeni baþkaným Nuri Albayrak olmak üzere transferimde emeði geçen herkese teþekkür ederim.” dedi.

5 yýldýr Ankaragücü formasý giydiðini ve ayrýlmanýn zor olduðunu belirten Umut, “Þimdi daha büyük hedefleri olan bir takýma geldim. Trabzonspor’a baþarýlý olmak için transfer oldum. Umarým özlenen þampiyonluðu gelecek sezonki kadro ile yaþarýz ve ben de bu kadronun bir parçasý olurum.” diye konuþtu.

Bir basýn mensubunun, “Trabzonspor’un forvet hattýnda çok yetenekli oyuncular var. Sen bu rekabete girmeye hazýr mýsýn” þeklindeki sorusuna Umut, “Trabzonspor’da bence Türkiye’nin en yetenekli forveti olan Fatih Tekke, Mehmet Yýlmaz gibi oyuncular var ancak bu durum benim için hiç önemli deðil. Ben kendi mücadelemi vereceðim ve baþarýlý olacaðýma eminim” diyerek cevap verdi.

Ýmza töreni sonrasýnda Umut, yeni sezonda giyeceði 12 numaralý formayla basýn mensuplarýna poz verdi.

Umut Bulut Bilgi Kartý

Doðum Tarihi ve Yeri: 15.03.1983, Kayseri
    Mevki: Forvet
    Milli olma sayýsý ve gol: 2 kez A2 Milli, 21 kez Ümit Milli/3 gol, 6 kez A Genç/1 gol
    Boy: 1.84cm
    Kilo: 75kg

Haziran 2001’de Ankaragücü’nde profesyonel olan Umut, bir sezon sonra 2. Lig B Kategorisi takýmlarýndan Ýnegölspor’a kiralýk verildi. Burada gösterdiði baþarýlý performans, genç oyuncuya A Takým’da yer açýlmasýný saðladý ve Umut 2003/04 sezonundan beri düzenli olarak Ankaragücü formasý giymeye baþladý. Geçtiðimiz sezon kaydettiði 16 golle en çok gol atan 7. futbolcu oldu.

Kariyeri

2001/02 Ankaragücü 0/0
    2002/03 (1) Ankaragücü 0/0
    2002/03 (2) Ýnegölspor 30/6 (Kiralýk)
    2003/04 Ankaragücü 22/11
    2004/05 Ankaragücü 34/9
    2005/06 Ankaragücü 33/16
    :welcome:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umut - 1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umut - 2

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umut - 3

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umut - 4

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umut - 5

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umut - 6

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umut - 7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

umut - 8

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri