Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Mesut Özil:" Maça özel hazýrlandým"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Mesut Özil:" Maça özel hazýrlandým"

2012 Avrupa Þampiyonasýelemelerinde bugün oynanacak Almanya-Türkiye maçýyla ilgili Ýspanya'nýn AS gazetesine demeç veren Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, "Türkiye maçý için kendimi özel bir þekilde motive olmuþ hissediyorum" dedi.
    Özil, "arkadaþlarýna karþý oynayacak olmasýndan Türkiye maçýnýn özelolduðunu" belirtip, gol atmasý halinde ne yapacaðýný bilmediðini ancak "mutlu olacaðýndan emin olduðunu" belirtti.

Mesut ayrýca, "Ben Almanya'da doðdum ve Almanya genç takýmýnda da oynadým. Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Benim için baþka bir milli takým yok" deðerlendirmesini yaptý.

Öte yandan Real Madrid formasýný giyen Mesut, La liga'nýn 6. haftasýnda Deportivo'yu 6-1 yendikleri maçla ilgili olarak, "Çok daha iyi oynadýk. Diðer maçlarda da tehlikeli ataklar yarattýk ancak Deportivo karþýsýnda yakaladýðýmýz fýrsatlarý gole çevirmesini bildik. Teknik olarak çok güçlü bir takýmýz. Er ya da geç goller gelecekti. Takým her seferinde daha iyi oynuyor" dedi.

"Her maç daha iyiye gidiyorum ama daha çok çalýþmalýyým" diyen Mesut, Deportivo'ya attýðý gol sonrasýnda teknik direktör Jose Mourinho'nun kendisini tebrik ettiðini ifade etti.

Bu arada Özil'in Almanya Milli Takýmý'ndan ve Real Madrid'den takým arkadaþý olan Sami Khedira da Ýspanyol basýnýnda yer alan açýklamalarýnda,"Mourinho, benim ve Mesut'un takýma entegre olmamýza yardýmcý oluyor. Çok iyi Ýngilizce konuþuyor ve istediði her soruyu sorup bize maksimum þekilde yardýmcý oluyor" ifadelerini kullandý.

cnnturk.com

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu kiþi kendini türk olarak görmüyör yapacak bir þey yok iyi milli takýmdan yana bir tercih yapmamiþ çünkü ay yýldýzlý formalý giymek þerefli bir þeydir

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

özel olarakta verdiler coþkuyu hayatýmda bukadar saçma sapan bir takým görmedim yazýklar oýlsun 2 pas yapamadýlar.ç

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beli özel hazýrlandýðý 1 tanede gol attý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herkes mesuta kafayý takmýþ onun ne suçu var biz futbolun f sini oynadýkmý bizim onbirimiz sahada ne yaptý bukadar ruhsuz takým olurmu bizi ilgilediren mesut un tercihi deðil takýmýmýzýn durumudur :ortada futbol adýna hibirþey yokki
    No longer just a minute

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serhat15 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ortada futbol adýna hibirþey yokki
    Futbol+Yayýn demek istediniz heralde.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýyi olan kazandý bukadar basit fazla söze gerek yok..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adam türk deðil türk millitakýmýnda da oynamýyor yorum yazmaya bile gerek yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri