2012 Avrupa Þampiyonasýelemelerinde bugün oynanacak Almanya-Türkiye maçýyla ilgili Ýspanya'nýn AS gazetesine demeç veren Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil, "Türkiye maçý için kendimi özel bir þekilde motive olmuþ hissediyorum" dedi.
Özil, "arkadaþlarýna karþý oynayacak olmasýndan Türkiye maçýnýn özelolduðunu" belirtip, gol atmasý halinde ne yapacaðýný bilmediðini ancak "mutlu olacaðýndan emin olduðunu" belirtti.
Mesut ayrýca, "Ben Almanya'da doðdum ve Almanya genç takýmýnda da oynadým. Burada kendimi çok rahat hissediyorum. Benim için baþka bir milli takým yok" deðerlendirmesini yaptý.
Öte yandan Real Madrid formasýný giyen Mesut, La liga'nýn 6. haftasýnda Deportivo'yu 6-1 yendikleri maçla ilgili olarak, "Çok daha iyi oynadýk. Diðer maçlarda da tehlikeli ataklar yarattýk ancak Deportivo karþýsýnda yakaladýðýmýz fýrsatlarý gole çevirmesini bildik. Teknik olarak çok güçlü bir takýmýz. Er ya da geç goller gelecekti. Takým her seferinde daha iyi oynuyor" dedi.
"Her maç daha iyiye gidiyorum ama daha çok çalýþmalýyým" diyen Mesut, Deportivo'ya attýðý gol sonrasýnda teknik direktör Jose Mourinho'nun kendisini tebrik ettiðini ifade etti.
Bu arada Özil'in Almanya Milli Takýmý'ndan ve Real Madrid'den takým arkadaþý olan Sami Khedira da Ýspanyol basýnýnda yer alan açýklamalarýnda,"Mourinho, benim ve Mesut'un takýma entegre olmamýza yardýmcý oluyor. Çok iyi Ýngilizce konuþuyor ve istediði her soruyu sorup bize maksimum þekilde yardýmcý oluyor" ifadelerini kullandý.
cnnturk.com

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri