arkadaþlar iz tv þifresiz yayýný 16 haziran 2006 tarihinde sona eriyor þifreli yayýna baþlý yor bilginize...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar iz tv þifresiz yayýný 16 haziran 2006 tarihinde sona eriyor þifreli yayýna baþlý yor bilginize...
bilgi için teşekkürler
kanal tanıtımını uzun tuttular şifreli olması doğal karşılanmalı bence
Çok guzel bir kanal Belgesel severler için birebir.Digiturk ten animal planet veya animaux tarzı bir kanal istiyoruz..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Niye kapattılar anlamadım animal planeti...![]()
Hýým çok guzel düþünce tebrikler size aynen katýlýyorum...Ve ucretsiz olarak faydalandýgýnýz site hakkýnda bunu söyleyebiliryorsunuz ya helal olsun sizlere ne diyeyim ve bunu yazýyorsunuzelgay Nickli Üyeden Alýntý
![]()
![]()
asgari ücretli birine d.t yi al da seyret diyen yok neredn konuyu oralara baðladýn bilmem kielgay Nickli Üyeden Alýntý
konuyu açan arkadaþ sadece o kanal hakkýnda bilgi vermiþ o kadar hazýr ücretsizken herkes seyretsin faydalansýn diye ama zannedersem sen bu konuyu da kavrayamadýn umarým buranýn bilgi ve paylaþým forumu olduðunun ve herkesin bilgilerini burada paylaþtýðýnýn bilincine varýrsýn inþallah:boese157:
umuter Nickli Üyeden Alýntý
Ýþte bunu yorum nasýl yapýyorsa o siteleride bu verilen gazlar bitirdi.siz susunuz busunuz dendi verdiler biz digiturkten korkmuyoruz dediler herkes acýkta kaldý.Biz demi kalalým yeri gelince digiturk ü de koruayacaz. Hiç kimse forum kurallarýný ihlal edin diye uyelik vermiyorki kimseye.forum kurallarýný okuyun uymazsa giderseniz .BU SITEYE ERISIM MAHKEME KARARI ILE
ENGELLENMISTIR
umuter benim yazacaklarýmý yazmýssýn zaten teþekkurler
Kim bu, fena saçmalamýþ ve kafayý yemiþ.. gerçi pijama giydirilmiþ ama, mesajýn durmasý bile hata.elgay Nickli Üyeden Alýntý
Canım Türkiyem de zaten birtek saçmalamaya vergi alınmıyor. O vatandaşta bu hakkını kullanmış ne var bunda bu kadar büyütecek arkadaşlar.
Saygılar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri