REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
32 sonuçtan 31 ile 32 arası

Konu: Alevilerden 'zorunlu' eylemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önce sunu bilmek lazım hz peygamber kendisinden sonra biri için yazılı bir ifadesi yok ama hasta yatagında iken namaz kıldımak için hz ebu bekir tayin etti ayrıca bunu yapmak ile kalmadı evinin bütün kapılarını kapatıp sadece bir tanesini açık bıraktı buda hz ebu bekirye acılan kapı idi sahabelerde bunu kendisinde sonra hz ebu bekir işaret etti diye yorumladılar ve ilk halife o oldu evet peygamber sonrasında bir çok olany oldu bunların en acısı hz osmanın sehit edilmesi hz osman muslumanlara hibe ettigi kuyudan su içirmediler mescide sokmadılar hz ali hz osmana omzunda su tasıdı hz osmana siper oldu onlar arasında sorun yoktu ama ara bozuculr çok iyi calısıyordu neticede ehli beyte her sünni saygı gösterir ve onları canı gibi sever çünkü onlaar hz peygamberin emanetleridir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kuranda cem evi veya cem evine git denen birşey bilmiyorum varsa ayet olarak yazarmısınız???
    ben cem etmek diyorum sen cem evi diyorsun sonuçta çem etmek allahı anmaktır. netice itibariyle
    Memlekette her kes bir birine saygı gösterdiği müddetce çözülmeyecek sorun yoktur onun için konuyu uzatmanın anlamı yok diyorum. Alevide Sünnide kardeştir.
    Konu kapanmıştır

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri