Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşlar evet özerke ait din dersi okullardan kalkmalı din dersinin okulda ne işi var okulda olması gereken din dersi şu amaçla olmalı dünyada kaç din var hangi ırk neye tapıyor saygı çerçevesi içerisinde olması gerekiyor ama bazı öğrenciler alevi katolik yahudi veya kürt olabilir eee ona zorla belirli bir katogorinin din dersini empoze edilmesi ne kadar doğru olur artık siz düşünün benim bildiğim öz<gürlük kimse kimseye zorla ne bişey öğretmeli nede hakkına tecavüz etmeli sevgi saygılarımla aliharbiye..
Nötig.Arkadaşlar TÜRKİYE CUMHURİYETİNDEKİ alevileri sakın olaki kürtlerle bir tutmayın aleviler TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ sizin kadar çok sever her dilden her ırktan iyiside var kötüsüde.Arkadaşlar kimseye bir saygısızlık yapmak asla aklımın ucuna bile gelmez lütfen bana potansiyel suçlu gözüyle mesaj yazılmasın ben sadece fikrimi açıklamak istedim hepinizide çok seviyor saygı duyuyorum en engin sevgi ve saygılarımla aliharbiye.
sen fikirini söylemissin kimse sana suçlu gozuyle bakmaz ... gelerim konuya bunu kasıyan bir takım sözde aleviler aslında bunlar alevide degıl alevilik hz li sevmekse hepimiz seviyoruz bunlar neden rahasız oluyorlar onu anlamıyorum bugun kalkıp aleviler için din dersini kaldırılsan o zaman kurtlerde ben türkceyi istemıyorum diyecek bence aleviler ile kurtlerin istekleri aynı aslında