REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: ytong şirketinin vefasızlığı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ytong şirketinin vefasızlığı

benim babam ytong fabrikasında bakım şefi olarak çalıştı ve oradan emekli oldu.
    emekli olurken şirket ozaman mali krizdeymiş ona şirketin sermayesi 700000 iken
    ona 16000 larık hisse sedei vermişler. bu hisse senedi her sene kupon karşılığı
    para ödemeli hisse senedi. babam bu dene vefat etti ben bu hisse senetlerini
    yeni buldum. bu hisse senetleri kırk kuponluk yani kırk sene kar payı ödemeli.baban bunlardan sadece birisini kullanmış. bababım aldığı hisse şirketin binde 23 .şu anda şirketin sermayesi 30 trilyon.ben şirkete gidip eski döneme ait
    ödemeleri sitediğimde bana 600 ytl önerdiler. bu işin uzmanları şirkedin karından pay kadar alabileceğimizi söylediler. bu ytong hisseleri borsada kiç işlem görmemişler. ben bu para babamın alın teri oldugu için bu hisselere karşılık makul bir fiat istedim. bankalara sordum bu parayı bize yatırsaydınız şu anda yüzmilyar olurdu dediler. şirketin bana önerdiği 600tl nerde o nerde işte . babam ytong fab mali durumu bozuk diye kabul ettiği hisseler bugün komik bir rakam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pazatesi günü fabrikaya gitip son kez konuşacağım anlaşamazsak onlarla mahkemede hesaplaşacağız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah kolaylık versin arkadaşım inşallah hakkını alırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işiniz zor valla allah kolaylık versin görüşmekte kesinlikle fayda var çok geçmiş olsun selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akıllı bir avukatla bi işi çözersin.
    karşı tarafın sana çok yardımcı olacaını sanmam..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri