REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bu uydu alıcısının marka-modelini bilen varmı, yardım edebilirseniz çok sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Bu uydu alıcısının marka-modelini bilen varmı, yardım edebilirseniz çok sevinirim...

Bu pazar bitpazarından kumandasız (marka-modeli yazmayan) alttaki digital uydu alıcısını aldım, çalışıyor ama kumanda satan dükkanlardan bir türlü uygun kumanda bulamadım, cihazda ana menüden ayarlar kısmına girebilmem için şifre soruyor, kumanda olsaydu 4 haneli şifreyi kombinasyonlar deneyerek bulurdum ama bir türlü kumanda bulamadık, çünkü ne sağında ne solunda ne önünde nede arkasında marka yazmıyor, içini açıp devre plakalrına hatta söküp altına bile baktım ama bulamadım, eğerki bilenler yardım ederse gerçekten çok sevinirim...
    resimini ekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

menüye girebiliyon sanırım, ürün sistem bilgisinin resmini çek, birde menünün birkaç resmini çek, belki bilinen bir menüdür .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alternatif26 arkadsım büyük ihtimalle korax 16400 bu cihaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oflu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alternatif26 arkadsım büyük ihtimalle korax 16400 bu cihaz...
    Hay Alla(cc) razı olsun google ressimli göster diye tarattım haklısın korax 16400, şimdi çarşıya gidip kumandasını alacağım, umarım sana sıkıştığın anlarda yardım eden çıkar ...

Korax KX 16400 CI: DVB-S, 2x CI, >S< (NEC) imiş resminden de okyledim...

Konu alternatif26 tarafından (11-10-2010 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNOKA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    menüye girebiliyon sanırım, ürün sistem bilgisinin resmini çek, birde menünün birkaç resmini çek, belki bilinen bir menüdür .
    cevabın için teşekür ederim, sağolsun bir arkadaş Korax KX 16400 CI: (NEC)
    olduğunu söyledi, netteki ressimin ta kendisi...:45:

Konu alternatif26 tarafından (11-10-2010 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstteki resime bakarsan kart bölümünün kapağı kırılmış yerinde yok o yüzdende marka model görülmemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgilenip cevap yazan herkese teşekürler, sonunda kumandasını buldum, kanallarını ayarladım, bu olay bana çok ilginç geldi devre plakalarında bile isim yazılmamış, sadece bir nec yazmışlar, neyse tekrardan teşekürler, iyi forumlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım ve çözüm budur arkadaşlar Oflu ustaya teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı ugurlu olsun gülgüle kullan, sizde saolun ............

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri