Şimdi adam paralı yayın istemese zorla antenmi söktürecekler anlamadım gitti.
Zorla anten söktürseler bile çatıda görünmez bi yerde yine çanak bağlarlar.
Şimdi adam paralı yayın istemese zorla antenmi söktürecekler anlamadım gitti.
Zorla anten söktürseler bile çatıda görünmez bi yerde yine çanak bağlarlar.
zaten bu yasak yenı değil. Tüm belediyeler şu an için istedikleri binalarda görüntü kirliliği yada kişilerden gelen şikayetler doğrultusunda çanakları söktürebiliyorlar. Mesela TOKİ lerin şartnamelerinde merkezı sistem harici çatı balkon yasak ama daire başına uydu yayını sınırı yok mesela bir daire sahibi merkezi sistemden parasını vermek şartı ile isterse 5 tane uç alma hakkı var.
IP tv ye gelince yakında yalın ADSL dönemi ve 40-50 mb hız dönemi TTNET te başlıyacak ama sağolsun Telekomıinikasyon üst kurulu yalın adsl de telefon zorunluluğunu kaldırıyor ama sabit ücreti bu seferde aylık bir bağlantı ücreti şart koşuyor.
Bu ücretinde TELEKOM la uzaktan yakından alakası yok neymiş REKABET olacakmış eğerki şu an TELEKOMİNİKASYON üst kurulu TTNET in tekliflerini onaylasa çok ucuza ınternet kullnacağız ama neymiş sen büyük firmasın böle yaparsak diğerleri biter.
Yanı yapılmak istenilen rekabet ortamı sağlamak ama nasıl bir yandan büyük bir firmayı yok ederek.
IPTV ye gelince tavsiye ederim ama setbox lar şu an çok iyi değil ağır ve kullanımı berbat belki ilerde çıkacak markalar bu konuda daha iyi olabilir ama ŞU KONUDA ÇOK İDDALI Görüntü kalitesi hem SD hemde HD olarak mükemmel.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
İyide çanak söktür söktür nereye kadar onlar sökerler ben takarım bunun ardı astarı gelmez yani çanak sökmek çözüm değil.
Ama bu uygulama salakça bişi. Ben iptivibu ya para vermek istemiyom ama onlar zorla paramı ödetecekler hiç sanmam. yine takarım çanağımı ***fime bakarım.
D-Smartta,Digitürk'te çanaksız çalışmaz.İyi akıl etmişler.
Türktelekom özelleşince Kablo Tvde Türksat'a devredildi.Türksattan da öç almış gibi oldu.Bir bakımada en çok zararı görende o olacak.D-Smartta Türksat'ın üzerinden yayın yapıyordu.
Bu işten tek etkilenmeyen Teledünya(Digital Kablo Tv) oldu.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri