7000’i aþkýn ankesörlü telefonla bedava konuþma kampanyasý bu yýl da devam edecek.
Türk Telekom, Türkiye çapýndaki ilköðretim okullarý, lise ve dersanelerde uyguladýðý þehiriçi 1 dakika bedava konuþma kampanyasýnýn süresini 2010- 2011 eðitim öðretim yýlý sonuna kadar uzattý.
2009 yýlý Mart ayýnda 7000’i aþkýn ankesörlü telefonda uygulamaya giren kampanya kapsamýnda öðrenciler, okullarýndaki ya da dersanelerindeki telefonlardan kartsýz ve ücretsiz þehiriçi 1 dakika bedava konuþabiliyorlar. Kampanyaya bu yýlýn Þubat ayýnda dahil olan Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) baðlý yurtlarda da kampanya uzatmasý uygulanacak, söz konusu yurtlar da 1 dakika bedava konuþma kampanyasýndan faydalanmayý sürdürebilecekler.
Türk Telekom’un okullarda bedava konuþma kampanyasý, baþladýðý günden bu yana büyük ilgi görüyor. Kampanya süresince okullarda gerçekleþen konuþma trafiðinde 12 kat artýþ yaþandýðýný belirten Türk Telekom Pazarlama ve Ýletiþim Baþkaný Erem Demircan þunlarý söyledi:
“Okullarda, dersanelerdeki ankesörlü telefonlarda hayata geçirdiðimiz ücretsiz konuþma kampanyasý, öðrencilerin özellikle aileleri ile görüþmeleri için önemli bir kolaylýk saðlýyor. Kampanyamýz kýsa sürede öðrenciler tarafýndan benimsendi ve geçen yýl Mart ayýndan bu yana kampanyanýn uygulandýðý okullarda, dersanelerde toplam konuþma tarifiði yaklaþýk 12 kat arttý. Bu önemli artýþ kampanyamýzýn öðrencilerin önemli bir gereksimini karþýladýðýnýn bir göstergesi. Yoðun ilgi üzerine kampanyayý uzatma kararýmýzýn öðrencileri sevindireceðine inanýyoruz. Türk Telekom olarak eðitime desteðimizi yeni kampanyalar, uygulamalarla sürdüreceðiz.”

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri