arkaþlar cihazým ikigün önce çöktü yeniden image attým düzeltim þimdi hazýr kanal listesi atýyým dedim atamadým þimdi kafama takýlan cihaz internete baglanmýyor cccam dosyasý olmadýgýndan dolayýsýylamý interne baglanmýyor çözemedim gitti:49:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkaþlar cihazým ikigün önce çöktü yeniden image attým düzeltim þimdi hazýr kanal listesi atýyým dedim atamadým þimdi kafama takýlan cihaz internete baglanmýyor cccam dosyasý olmadýgýndan dolayýsýylamý interne baglanmýyor çözemedim gitti:49:
Arkadaþým bence ordan buradan kanal listesi arayacaðýna kendi cihazýný baþtan kendine göre kur her þeyini kendin yap,en fazla bir saatini alýr ve daha stabil olur saðlýklý çalýþýr.
arkadaþým çok dogru söylüyorsunda benim vaktim yok benim anlýyamadýým olay cihaz ceyranlar kesilince niye çöker 8.9 senedir humax 5400z kullanýyorum halende taþ gibi cihaz dreambox niye çöküyor onu anlamadým gitti çökmemesi için ne yapmak lazým :49:
elektirikli eþyalar bazen sorunlu olabilir arkadaþým 8.9 senede deyiþtirdiyim cihaz 15 beþi buldu usta bozuldugundan deyil hobilikten
Kullandýðýnýz cihaz lýnuzx iþletim sistemýne sahip ve booot çalýþmasý diðer cihazlara göre aðýrdýr. Lýnux tabanýn ilk cihazý diyebiliriz.
Elektirik gidip gelmesýnde boot ta sorun oluþmasý bu cihazda ki lýnux yazýlýmda normaldir birazda cihazýn kalitesi ile alakalý saðlam adaptrü olan cihazlarda pek sorun olmuyor.
Cihazýnýzýn internete baðlanmamasý MENU-kurulum-Uzman kurulumdan iletiþim kýsmýndan modemýnýzýn IP gurubuna göre ýp verin snra bu IP kanal listesi yükleme programýnda girin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
bilgi için teþekürler ustam ugraþtým olmayýnca server aldýgým aldýgým yerde halettirdim:45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri