REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: satfinder 2 ile uydu bulma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 24 satfinder 2 ile uydu bulma

arkadaşlar satfinder 2 uydu bulucusu bu cihazı kullanan arkadaşlara sorum olacak
    1-türksat için satfinder ile hangi frekans % seviyesi olursa türksatdaki tüm kanallar gösterir.
    2-hotbirt için satfinder ile hangi frekans % seviyesi olursa hotbirdeki tüm kanallar gösterir.
    3-hellasat 39 için satfinder ile hangi frekans % seviyesi olursa hellasatdaki tüm kanallar gösterir.
    4-eutelsat 7 diğitürk uydusu için satfinder ile hangi frekans % seviyesi olursa eutelsat7 diğitürk tüm kanallar gösterir
    cevabınızı bekliyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turksatta kanal a ve ntv sporun frekansları hotbirdde jsclar ve anımuax paketinin frekansı hellesatta 10956 v 4123 frekans diğer frekanslar yakın uydu olduğu için türksatla karışabilir w7 de ise digitürkün lig tv nin frekansı erdiğin kanalların frekanslarını fly sattan baklabilirsin kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı blade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar satfinder 2 uydu bulucusu bu cihazı kullanan arkadaşlara sorum olacak
    1-türksat için satfinder ile hangi frekans % seviyesi olursa türksatdaki tüm kanallar gösterir.
    2-hotbirt için satfinder ile hangi frekans % seviyesi olursa hotbirdeki tüm kanallar gösterir.
    3-hellasat 39 için satfinder ile hangi frekans % seviyesi olursa hellasatdaki tüm kanallar gösterir.
    4-eutelsat 7 diğitürk uydusu için satfinder ile hangi frekans % seviyesi olursa eutelsat7 diğitürk tüm kanallar gösterir
    cevabınızı bekliyorum saygılarımla
    Türksatta 11054 h 30000 Hatbirdde 11054 h 27500 frkansında ayarlar isen sorun çıkarmaz diğer uydular için yorum yapamam şu an....
    Bana Ümit Bağlama Ben Toprağa Sözlüyüm....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri