REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bu ne mutluluk,Millet Şehit veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Bu ne mutluluk,Millet Şehit veriyor

AKP ile .. şen şakrak
    AKP'li ve ,,'li milletvekillerinin Meclis'te kahkahalarla gülmeleri ilginç bir görüntü oluşturdu

AKP Adana Milletvekili Ömer Çelik’in etrafında toplanan ,,’li Hasip Kaplan, İbrahim Binici, Sırrı Sakık ve AKP’li vekillerden Dengir Mir Mehmet Fırat, Cemal Kaya, Faruk Koca, bağımsız milletvekili Fevzi İşbaşaran’ın sohbetleri dikkat çekti. Çelik’in anlattıkları milletvekillerine kahkaha attırdı.

Kılıç: Sınırsız tartışılsın diye kapalı oturum yapıldı

ANKARA- Genel Kurulu’nda önceki gün yapılan kapalı oturumda sınır ötesi harekat tezkeresi kabul edilirken, görüşmeler sırasında İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın terörle mücadele konusunda yapılan çalışmalar ve yürütülen temaslara ilişkin yaptığı bilgilendirme, muhalefeti tatmin etmedi. ,,,P, kapalı oturum öncesi “vatandaştan ne gizliyorsunuz?” diyerek yönteme karşı çıkarken, oturum sonrası da Atalay’dan umduğu ve beklediği bilgileri alamayan CHP ile MHP’lilerden de sert tepki geldi. Muhalefetin “Özel bir bilgi paylaşılmayacak idiyse neden kapalı oturum yapıldı?” sorusuna AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç’dan yanıt geldi. Kılıç, şöyle konuştu: “Bu sefer kapalı oturum yapılmasındaki tek gaye ise, Türkiye’nin en önemli meselesi olan bu konunda iktidarın da muhalefetin de sınırsız tartışmasına imkan tanımaktır.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum senin amacın ne ya yakında ne refarandum ne secim var..biyerlerden haber okumuşun kafana göre sacmasapan başlıklar verip ne yapmaya calışıyon..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum senin amacın ne ya yakında ne refarandum ne secim var..biyerlerden haber okumuşun kafana göre sacmasapan başlıklar verip ne yapmaya calışıyon..
    agzına saglık arkadasım valla ınsanın aklına bın turlu sey gelıyor bu tur ınsanları gorunce???????????:49:

4. 14-10-2010, 14:35

Sebep
    küfür edecek başka forum bul.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hey doztum saçmalığı sen yapıyorsun, internetdenen birşey var girer bakarsın saçmamı saçma değilmi senin yaptığın saçmasapan biraz oku.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hey doztum saçmalığı sen yapıyorsun, internetdenen birşey var girer bakarsın saçmamı saçma değilmi senin yaptığın saçmasapan biraz oku.

E ne güzel adamlar sürekli ağlayacaklarmı hem ağlamayınca birşeymi oluyor? geldiğimiz yere geri döneceğiz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başta sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum..pkknın eylmsizlik kararı vardı ama ne tesadufki tamda tezkere oylaması yapılacagı gunlerde bi olay oluyo..bu sadece tesaduf olabilirmi..bu kanın bu savasın(aslında savas devletler arsında olurda buna başka dicek bişey bulamadım) bitmesini istemeyenler sehit haberlerinden nemalananları az cok hepimiz biliyoz..bu ve bu tip millleti galyana getirecek haberler tamda bu kişilerin ekmeğine yağ sürüyo..halk millet huzursuz olacakki devlet zayıf dussun cozum bulunamasın memleket dusmanlarının istekleride bu zaten.25 senedir yapılan catışmalarda sehit cenazelerine uzulmekten başka ne yapabildik..onca para doğrudan askeri guc olarak dolaylı yoldan başka yerlerde harcandı bu savasın kazananı yokta kaybedeni belli değilmi.
    haberi paylaşan arkadsım haberde dediğine göre yorum yapıyorum aynen söyle diyo önceki gunde yapılan görusmelerde diye başlayan cumle var sehit olayı ise dun oldu diye biliyorum
    yani attığın başlıkla paylaştığın haber uyumsuz amacın ne derken sormak istediğim bu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi bu habere şaşırmakmı lazım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya al sana somut bir umursamazlık portresi kim kimin umurunda millet umurlarındamı yazıklar olsun kim millet için tbmm girecek bekliyoruz bakalım nasip olursa allah bize ölmeden evvel o günleri gösterir inşallah selametle
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya al sana somut bir umursamazlık portresi kim kimin umurunda millet umurlarındamı yazıklar olsun kim millet için tbmm girecek bekliyoruz bakalım nasip olursa allah bize ölmeden evvel o günleri gösterir inşallah selametle

şuanki hükümeti millet seçti havadan inmediler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tür konuları bir daha forumda açmayın illaki bu konuları seviyorsanız bu ko0nularla ilgili bir sürü başka forum var bu konuları o forumlarda paylaşın. tartışmayı bilmıyorsunuz küfür ediyorsunuz birbirinize resmen hakaret ediyorsunuz bundan nasıl zevk alıyorsunuz anlamıyorum.

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri